Žirovnici se opět proti Kamenici nedařilo


Branky


18

Žirovnice v zápase dokázala dát do šatny ještě kontaktní branku. Druhý poločas se jim nevedlo a Kamenice bere všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice zvládla dát kontaktní branku

My jsme vstoupili do zápasu dobře, aktivně, podle našich představ, ale pak po deseti minutách se na těžkém terénu začali projevovat nepřesnosti a individuální chyby, kde nás pak Kamenice potrestala. My jsme po gólů byli opařeni, neměli jsme osobnost, která by to zvedla a hráli jsme špatně a nic jsme neměli, k tomu všemu jsme dostali další lacinou branku, přímý kop Filípka proletěl od střídaček hostů jednoduše až do brány… pak se nám povedlo do kabiny dát kontaktní gól, což bylo důležitý pro další vývoj zápasu. 

 

 

Šance, ale bez gólu

Do druhé půle jsme vstoupili lépe, měli lepší pohyb, ale zase jsme dostali gól po situaci, na kterou jsme se připravili… Filípek na Dvořku za obránce, tak jak to dlouhodobě hrají, i přesto se jim to dobře povedlo. Za stavu 1:3 jsme měli navrch a Podhradský měl zakončit, když byl sám před brankářem, ale zamotal to. Potom měl ještě jednu pěknou střelu za vápnem, která šla vedle. Skórovat měl i T.Hřebecký, který taky neproměnil svoji dobrou možnost. Pak jsme dostali gól z rohu, kde jsme měli zase několik individuálních chyb. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Výsledek zápasu, stejný jako v Kamenici, hra na velmi těžkém terénu před pěknou návštěvou, ale když nedáme góly a chybujeme, nemůžeme bodovat. Doma se nám nedaří, bohužel. Ke všemu se nám zranil Víťa Kučera, který má opět zaďáček. Zápas, který se několika hráčům nepovedl. Gratuluji Kamenici k zisku všech bodů. Příští týden jedeme do Chotěboře, budeme mít zase jiné personální složení a musíme uhrát body jinde."




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - J. Svoboda [-] (72. M. Drápal [-] ) , M. Kořínek [-] , M. Hřebecký [-] , T. Kmeťo [-] , P. Houška [-] - V. Cajz [-] , S. Koudelka [-] , R. Podhradský [-] , M. Němeček [-] (80. T. Severa [-] ) - V. Kučera [-] (44. T. Hřebecký [-] )


Počet diváků: 350. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - HÁNA Samuel, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Ondřej Košík
Tip experta: remíza

Žirovnice je doma silná, očekávám remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích