Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 17:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 18.kola byla lepší pro Sapeláky


Branky


24

Sapeli Polná hostila Vrchovinu. Vyrovnané utkání lépe skončilo pro Sapeláky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Ve středeční dohrávce 18. kola krajského přeboru jsme přivítali na domácím trávníku zálohu SFK Vrchovina. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a již v deváté minutě jsme šli do vedení. Ondra Přibyl přesnou uličkou vysunul Kubu Bačkovského a ten zakončil přesně 1-0. Hosté zvýšili aktivitu a hrál se velmi pěkný fotbal z obou stran. Sapeláci byli lepší kombinačně, hosté zase velmi rychlými protiútoky proháněli naši defenzivu. Ve 23. minutě se dočkali vyrovnání, když náši obránci nezachytili dlouhý nákop a Roman Hlaváč měl již cestu k vyrovnání jednoduchou 1-1. Potom však měli tutovky Sapeláci. Tomáš Matějíček po centru Kuby Bačkovského hlavičkoval do tyče. Dvě slibné příležitosti Filipa Dvořáčka skončily neúspěšně. Ani Adam Průcha nedokázal proměnit svoje sólo. Hosté překopli ze tří metrů naši branku. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Vrchovina mohla vyrovnat penaltou

Hned v úvodu druhé půle podržel Sapeláky skvělým zákrokem Tomáš Pokorný, když zlikvidoval tutovku hostí.Ve 47. minutě jsme viděli nejhezčí akci zápasu. Neutuchající motor Sapeláků Jirka Mužík z pravé strany nádherně nacentroval, nekompromisní hlavičku Ondřeje Víchy ještě zastavilo břevno, ale Adam Průcha další hlavičkou poslal Sapeláky znovu do vedení. Domácí mohli přidat i třetí pojišťovací gól, ale Jirka Mužík ani Adam Průcha to nedokázali. A tak mohli skórovat hosté, ale po rohovém kopu minuli zblízka naši svatyni. Vyrovnání se přesto mohli dočkat chvilku před koncem. Naší bránící hráči se nechali v rohu vápna opít rohlíkem, kapitán hostí Lukáš Slavíček se dostal s míčem až do malého vápna, kde podstoupil souboj s naším stoperem Ondřejem Víchou. Hlavní sudí vyhodnotil tento střet jako faul našeho hráče, tudíž SFK Vrchovina měla k dispozici pokutový kop. Vojtěch Veselý však na našeho gólmana nevyzrál, Tomáš Pokorný pokutový kop vyrazil a Sapeláci si tak připsali do tabulky tři body za vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Ondřej Košík, trenér: "Vrchovina přijela s velmi mladým kádrem, který nás po celý zápas trápil především rychlostí krajních hráčů. Důležité bylo především pohlídání ostrostřelce Slavíčka, což se až na penaltovou situaci povedlo. V zápase nás opět trápila koncovka a dobré řešení ve finální třetině hřiště. Na gólové příležitosti se zřejmě jednalo o remízoví zápas, za výhru jsme ale samozřejmě rádi. Velkým pozitivem je návrat Dvořáčka do základní sestavy. Dále chci poděkovat hráčům, kteří hrají i přes zdravotní problémy."




Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - J. Bačkovský [-] (82. J. Babínek [-] ) , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , A. Průcha [-] , F. Dvořáček [-] (89. J. Flekal [-] ) , T. Matějíček [-] , J. Mužík [-] , M. Boháček [-] , A. Hojsák [-] , O. Vícha [-]

SFK Nové Město na Moravě B
J. Mička [-] - R. Hlaváč [-] , A. Boušek [-] (85. M. Dvořák [-] ) , M. Jícha [-] (51. J. Sláma [-] ) , L. Novák [-] (51. T. Dobrovolný [-] ) , V. Dobrovolný [-] , L. Slavíček [-] , P. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] , M. Kutra [-] , J. Chytrý [-]

ŽK: 68. F. Dvořáček , 81. M. Šimek , 86. O. Vícha .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - NEBOLA Jaroslav, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Patrik Chalupa
Tip experta: výhra domácích

Vrchovina zatím na jaře nevyhrála a nevyhraje ani teď, Polná po dvou prohrách vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích