1:3
(0:2)
21. D. Poul (p.)
42. D. Poul
62. J. Homolka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov opět bere všechny body


Branky


67. T. Čaloud - 21. D. Poul (p.) , 42. D. Poul , 62. J. Homolka
25

Slavoj vyzvala největšího favorita Pelhřimov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek Slavoje

Zápas kola začal Slavoj aktivně a hlavně z pravé strany Vojta Haala poslal do vápna Pelhřimova několik dobrých centrů, které i přes zakončení brankáře Pelhřimova neohrozili. Ve 21. minutě po faulu ve vápně se pískala penalta proti domácímu týmu a Poul nezaváhal. Slavoj tím v tu chvíli ztratil na tempu a hra se více vyrovnala. Slavoj se pak vrátil do tempa, ale nebylo to již takový tlak jako v úvodních minutách a hrál se vyrovnaný fotbal, kdy hosté vstřelili ve 42.minutě druhou branku.

Druhý poločas

Do druhého poločasu vstoupil Slavoj s jedním střídáním, kdy zápas velice oživil Ondra Skryja. Slavoj si v druhém poločase vytvořil hodně šancí na skórování, které měli skončit brankou, ale musíme vyzdvihnout výkon brankáře Pelhřimova Pecha. V největším tlaku Slavoje, kdy šel sám na branku Ilya Kazlou a neproměnil v podstatě během několika minut Pelhřimov z ojedinělého útoku proměnil samostatný nájezd na 0:3. Slavoj od té chvíle zvýšil obrátky na maximum, a vytvářel si šance z centrů nebo povedených akcí, ale bohužel jen jedna z nich skončila brankou, kdy v 67.minutě vstřelil gól Čaloud.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "Začátek utkání byl z obou stran opatrný, měli jsme více ze hry ale hosté pozorně bránili , první návštěva Pelhřimova v našem vápně a hned z toho byla penalta. Škoda druhého gólu do šatny, hostující hráč se pokusil o centr a míč zapadl do růžku naší branky. Druhý poločas se odehrál jednoznačně v naší režii, šancí jsme měli více než dost, ale naše koncovka byla špatná. Hosté se zatáhli a spoléhali víceméně na brejky a jeden z nich skončil brankou. My jsme to nezabalili, naopak. S přibývajícím časem se náš tlak stupňoval, bohužel z mnoha šancí a závarů skončila jen ta Čaloudova v brance. Pro nás smolné utkání, herně to bylo z naší strany dobré, klukům nelze nic moc vytknout a myslím si že jsme byli celkově lepší, na to se ale nehraje, my jsme doplatili na neproměňování šancí a Pelhřimov nás za to potrestal."

FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Vzhledem k postavení v tabulce jsme se nemuseli nikam hnát. Počkali jsme si na své příležitosti a ty jsme nemilosrdně využili. Zatímco v první půli jsme měli utkání pod kontrolou, po přestávce už se mi výkon nelíbil. Před gólem na 3:0 měl soupeř dvě šance a po snížení na 1:3 další dvě, podržel nás mladý brankář Pech. Trochu jsme rezignovali na držení míče a některé brejkové situace dohráli netakticky."



Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - P. Juříček [-] (46. O. Skryja [-] ) , T. Čaloud [-] , D. Voráč [-] , I. Kazlou [-] , V. Bradáč [-] (73. A. Apfelthaler [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , V. Voráček [-] (86. M. Drápela [-] ) , F. Sobotka [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - T. Vacek [-] , J. Honzl [-] (92. A. Morava [-] ) , D. Poul [-] , A. Šimon [-] , D. Viktora [-] , A. Hotovec [-] (92. J. Adam [-] ) , J. Vlk [-] (73. F. Morava [-] ) , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , L. Vopálenský [-] (73. A. Fikar [-] )

ŽK: 30. D. Poul , 57. J. Vlk , 72. L. Vopálenský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KYLAR Roman - NÁPRAVNÍK Jan, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Barbora Králíková

Expert: Patrik Chalupa
Tip experta: výhra hostů

Polná je doma silná a Pelhřimov to nebude mít jednoduché, ale i tak hosté vyhrají o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích