Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec vydřel tři body


Branky


11. M. Boháč , 24. R. Holeš , 26. R. Holeš , 77. J. Skála - 29. M. Mašek , 33. F. Bulant , 38. F. Coufal
16

Po divoké první půli a ztrátě jasného vedení domácí nakonec vybojovali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Jako první zahrozili hosté, ale Roušar z malého vápna hlavičkoval vedle brány. Na druhé straně už se skóre měnilo. Veselského pas za obranu si našel Boháč a svoji šanci proměnil - 1:0. Srovnat mohl Vrzal, ale nejprve se vyznamenal Žejdlík a následně páli hostující hráč do boční sítě. Poté hosté odvrátli rohový kop pouze k Holešovi, který povedeným obstřelem rozvlnil síť - 2:0. Snížit mohl Havelka, ale po Coufalově akci z malého vápna domácí bránu přestřelil. Domácí byli produktivnější. Boháč udržel míč, připravil ho pro Holeše a ten se prosadil podruhé - 3:0. Hned ve 29. minutě Mašek využil zaváhání domácí obrany a snížil - 3:1. Ve 33. minutě zůstal po rohovém kopu nekrytý Bulant a už to bylo jen o gól - 3:2. Ve 38. minutě už bylo srovnáno. Přes Roušara a Havelku doputoval míč až k Coufalovi, který překonal Žejdlíka potřetí - 3:3.

 

Domácí po přestávce rozhodli

První šanci druhé půle měli domácí, ale Kovářova rybička v síti neskončila. Poté zahrozil Boháč, ale Dohnal jej obětavě vychytal. Na druhé straně netrefil Coufal po Havelkově akci odkrytou bránu domácích. V 77. minutě se přes Otavu a Boháče dostal míč ke Skálovi, který vypálil a míč skončil až v síti - 4:3. V závěru byli hosté blízko penaltě, ale tu nakonec sudí po konzultaci odvolali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Divoký zápas, který musel diváky bavit. Vypadalo to, že půjde o pohodové utkání, ale sami jsme si to zkomplikovali. Nakonec jsme byli efektivnější a bereme cenné tři body.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] (40. D. Kubica [-] ) - M. Zobač [-] , M. Boháč [-] , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , J. Slováček [-] , J. Skála [-] , J. Štěrba [-] , R. Kadlec [-] , P. Veselský [-] , D. Okurka [-] (22. M. Kučera [-] )

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - M. Mašek [-] , F. Salák [-] , D. Stejskal [-] , F. Coufal [-] , D. Salák [-] , J. Roušar [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] (46. F. Neuman [-] ) , F. Bulant [-] , M. Vrzal [-]

ŽK: 23. R. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURIAN Vít - SURÁN Vlastimil, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

I přes nechtěnou pauzu kvůli odloženým zápasům má Herálec velkou formu, navíc doma téměř neztrácí body, tipuji výhru 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích