Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titul pro Zdíkov


Branky


13

Zdíkov doma v posledním kole přivítal Zbytiny a karty byly jasně rozdány. Zdíkov musel porazit Zbytiny, aby mohl slavit postup do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dešťový poločas

První půle zastihla hráče za vydatného deště a na hře obou týmů to bylo znát. Domácí byli od první minuty lepší, ale šance nedokázali na kluzkém povrchu proměňovat, než přišla 23. minuta. Míč si vzal na kopačky Vačkář a nedal Michalu Švarcovi v brance Zbytin šanci. Jednobrankový náskok navíc před poločasem dokázal ještě navýšit Schinzel a Zdíkov tak dělilo pětačtyřicet minut od triumfu.

Mistři!

Druhý poločas už byla pohádka pro domácí. Zdíkov od první minuty byl jako uragán a v 57. minutě vše odstartoval brankou na 3-0 Roučka. Za dalších pět minut se navíc prosadil i obránce Daněk a bylo hotovo. Zbytiny se nezmohly na odpor a pátou branku v jejich síti přidal v 72. minutě mladíček Martan. Šestnáctiletý hráč se poté prosadil ještě jednou, ale před ním dokázal dokonat svůj hattrick Schinzel. Zdíkov tak zvítězil jednoznačně 8-0 a ovládl okresní soutěž.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
FB Sokol Zdíkov: Zápas začal za velkého deště, který vydržel celý první poločas. To se také podepsalo na zakončování našich hráčů. Místo toho, aby po dvaceti minutách svítil ukazatel skoré 5:0, stav byl stále bez gólu. Co se nepovedlo v prvním poločase povedlo se v druhém. Celkem osm gólů v síti soupeře. A oslavy mohly začít.




Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - O. Kroupa [-] , M. Halada [-] , Z. Daněk [-] , P. Holzknecht [-] - Z. Martan [-] , J. Mirvald [-] , J. Vozandych [-] , J. Pešek [-] - M. Roučka [-] , V. Vačkář [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - M. Balica [-] , E. Hána [-] , P. Lebeda [-] - V. Šnajdr [-] , . Hudák [-] - - D. Dyba [-] , J. Motyčák [-] , J. Čutka [-] , M. Zlomek [-] , M. Muzika [-]

Hráči zápasu: D. Schinzel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MARTAN Václav (N), ŘEHOŘ Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zdíkovští si v tomto utkání poradí a získají vítězství v soutěži.

Václav Plachta

Expert: Šimon Kouba
Tip experta: výhra domácích

Zdíkov si dokráčí k postupu. 6-0

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích