2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

WAR IS OVER! Rokycany se s Divizí loučí vítězně, na udržení soutěže to ale nestačilo


Branky


16

Dobojováno jest, a Divize A zná své tři sestupující! Dva celky byly jasné již relativně dlouho před tímto posledním utkáním, ale o ono poslední sestupové místo se sehrál zcela nelítostný souboj, do kterého se zapojila takřka většina tabulky. Čtrnáctá příčka nakonec patří právě fotbalistům Rokycan, kteří tak padají do nižší soutěže. Pád je to o to bolestivější, jelikož se domácí fotbalisté loučili výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý úvod, povedený závěr

Fotbalisté Rokycan předvedli koncentrovaný výkon, který poměrně mile zakončil divizní působení domácího celku v této soutěži. Pro Rokycany se jednalo o utkání o všechno, a ani jasná výhra nezaručovala setrvání v soutěži. Tato nezávidění hodná situace vyhecovala domácí k velmi dobrému výkonu, který umožnil zisk posledních tří bodů této sezóny.

První branku utkání zaznamenal Jan Matas- relativně sporadický střelec se dokázal prosadit v naprosto správném čase, a vyslat tak domácí do velmi důležitého vedení.

Druhá branka přišla až ve druhé půli, kdy vedení pojistil Jan Procházka úderem pětaosmdesáté minuty. Tyto dvě branky sice rozhodly o vlastníkovi posledních bodů, ale ani tato výhra nepomohla k diviznímu udržení.

Rozhodly ostatní zápasy

Rokycany si svou cestu výrazně zkomplikovaly v předposledním utkání soutěže, kdy jejich bodové trápení dospělo do stavu, které zajišťovalo sestupovou pozici. Z toho nejvíce vytěžily Klatovy, které díky výhře nad Horní Břízou výrazně navýšily své šance na udržení.

Klatovy svou cestu dokonaly v posledním kole překvapivou výhrou nad pražskou Aritmou, a Rokycany tak definitivně ztratily naděje na udržení se.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: Naše působení v Divizi jsme uzavřeli vítězně, a po dobrém výkonu. Scházel nám bod, a zkrátka můžeme vinit jen sami sebe. Vyhrát na konci října, a potom až v půlce dubna je prostě velmi špatně. Uvidíme, co bude v létě. Na závěr bych chtěl poděkovat kapitánovi Komárova, který si mě po zápase vzal stranou, a vyříkali jsme si ten podzimní zápas. Špatně jsem to v emocích formuloval, zloba mířila pouze na rozhodčí, ne na kluky z Komárova. Děkuju za to!




Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - I. Umosor [-] (86. A. Domingues [-] ) , P. Eger [-] , J. Matas [-] , M. Nový [-] (71. J. Procházka [-] ) , M. Černý [-] (79. R. Pražský [-] ) , J. Laubr [-] (86. L. Karlíček [-] ) , T. Zajíček [-] (79. J. Janota [-] ) , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , D. Holek [-]

FK Komárov
P. Šebek [-] - L. Kaufman [-] , P. Ženíšek [-] , O. Lang [-] - V. Krejča [-] (61. V. Zítek [-] ) , M. Pužík [-] , A. Vokáč [-] , T. Srp [-] - A. Vokáč [-] , K. Vajs [-] (38. V. Lehedza [-] ) , J. Lukavský [-]

ŽK: 82. R. Pražský - 27. O. Lang , 72. A. Vokáč .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - LANGMAJER Lukáš, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra domácích

Rokycany jsou v nezávidění hodně situaci, i přes to klukům věřím, že se z ní dostanou a přes to vede jedině výhra, snad to zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí Rokycany nebudou chtít doma prohrát a Komárov porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích