2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín si s Žerčicemi body rozdělil


Branky


0

V rámci poslední podzimního kola zajížděl na půdu Zdětína celek Žerčic. Vše podstatné se odehrálo v první půli, která byla bohatá na branky a skončila výsledkem 2:2. V druhé půli už branka nepadla a tak se v zápase body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdětín vedení neudržel

Celý zápas hru ovlivňoval silný vítr a i na začátku zápasu, který byl spíše oťukávací, to bylo znát. První vážnější akce nastala až v 15. minutě, ovšem hned z toho byla branka, kterou se podařilo vstřelit domácímu Maurerovi. Hosté byli první brankou zaskočeni a netrvalo to dlouho a inkasovali podruhé. Ve 25. minutě se řítil Maurer sám na Hlaváče, byl sice faulován, ale volný míč se dostal k Bambuchovi a ten ho bez potíží uklidil do branky - 2:0. Domácí Zdětín měl navrh a vypadalo to na pohodový zápas. O to větší to byl šok, když se prosadili hosté, kteří zatím Cieleckého v domácí brance prakticky neohrožovali. Právě Cielecký měl míč v držení a vykopával, míč se dostal jen k Mulačovi, který hned z výkopu a s vydatnou pomocí větru poslal míč zpět za záda bezmocného Cieleckého. Hosty tato branka nakopla a ještě do poločasu se jim podařilo vyrovnat. O to se postaral ve 40. minutě Adamec, který kopal přímý kop a i díky ne úplně povedenému zákroku domácího gólmana se balon ocitl až v brance - 2:2. Víc branek již do poločasu nepadlo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Další branky už nepadly

Druhý poločas už moc fotbalovosti nenabídl a k vidění byl spíše urputný boj. Domácím vázla kombinace a viditelně spokojení hosté se nikam netlačili a spoléhali se na dobrou obranu. I přesto si domácí za druhou půli dokázali vypracovat dvě dobré gólové přiležitosti, ale ani Maurer, ani Bambuch je nedokázali proměnit. Naopak hosté ještě mohli v poslední minutě strhnout zápas na svoji stranu, ale centr z rohového kopu se i s pomocí větru snesl pouze na zadní tyč domácí branky. Zápas tak skončil spravedlivou remízou, se kterou jsou asi více spokojenější hosté.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián: "V tomto utkání jsme museli udělat několik nucených změn z důvodu zranění nebo pracovních povinností. Prostor tedy dostali kluci, kteří v průběhu podzimu nedostávali tolik prostoru ve hře. Proto jsme se ze začátku spíše hledali. Mrzí mne, že jsme nedokázali v posledním zápase doma zvítězit , i když jsme celkem brzy vedli o dvě branky . Soupeř vystřelil třikrát za zápas na branku a přineslo mu to dva góly a bod. Jelikož jsme se v druhé půlce nedokázali herně ani střelecky prosadit , je remíza spravedlivá."




Sestavy


FK Zdětín
J. Cielecký [-] - P. Honzátko [-] , L. Losík [-] (65. J. Polesný [-] ) , R. Flandera [-] , M. Feri [-] , L. Baborák [-] (46. R. Baďura [-] ) , P. Maurer [-] , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , J. Těšínský [-] (46. T. Volejník [-] ) , M. Bambuch [-]

TJ Žerčice
D. Hlaváč [-] - P. Plachý [-] (75. L. Legner [-] ) - M. Konečný [-] (39. M. Dědek [-] ) , O. Rýdl [-] , M. Adamec [-] , M. Mulač [-] , P. Kinzl [-] , A. Mošpán [-] , R. Kulas [-] , M. Šturma [-] (30. P. Kredba [-] ) , M. Hanuš [-]

ŽK: 30. J. Těšínský , 70. P. Maurer - 16. M. Hanuš , 25. D. Hlaváč .
Místo: Zdětín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Halbich Rudolf - KLÍMA Josef (N), ŠEMBERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.