Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nově zrekonstruovaná Křemelka viděla demolici Protivína


Branky


20

Po třech zápasech nula bodů a jen jedna vstřelená branka, takový byl účet Junioru na začátku jarní části. Junior ale v sobotu s grácií otevíral nově zrekonstruovaný stadion a v zápase s Protivínem chtěli pokřtít hřiště výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná partie

A Junior začal snově! Už po deseti minutách po centru Chalupy sklepl Jandera míč přímo na nohu Krejčímu a ten tak otevřel brankový účet zápasu.  Hosté mohli rychle srovnat zásluhou Říhy, ten ale brankáře Kozlíka nezaskočil a tak se trefili opět domácí. Ve 23. minutě po akci dua Krejčí, Bílý zakončil právě druhý jmenovaný a zvýšil na 2-0. Za další čtyři minuty navíc hostující Pícha lovil míč ze sítě už potřetí, když se míč po přímém kopu odrazil k Chalupovi, který nechytatelně zamířil. Poločas snů pro Junior mohl skončit nakonec i 5-0, ale i když se ve 39. minutě Bílý podruhé v zápase trefil, tak brankář Pícha odvrátil potupné skóre čistě reflexivním zákrokem, když ho vyprášil ve 45. minutě po rohu Bublík.

Kaňka v podobě červené karty

Potupná pátá nakonec přišla až ve druhém poločase, když se v 57. minutě prosadil po přihrávce Bílého Jandera do prázdné branky. Protivín byl bezmocný a nepomohl mu ani zkrat právě Jandery, který v 71. minutě chytil protihráče v přerušené hře pod krkem. Hosté z přesilovky zásluhou Říhy v 84. minutě sice snížili, ale hned z rozehrávky Junioru završil svůj hattrick Bílý. Junior tedy začal na Křemelce vítězně, když zdemoloval Protivín.

 

STATS

Rohy : 4 : 4

Střely na branku : 12 : 6

Střely mimo : 3 : 3



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Po více než roce jsme odehráli na nově zrekonstruovaném stadionu na Křemelce první mistrovské utkání proti Protivínu a samozřejmě jsme chtěli tímto utkáním pokřtít stadion výhrou, což se nám po třech smolných porážkách v řadě se soupeři z popředí tabulky podařilo. Doufáme, že nám to přineslo štěstí do dalších bojů o body. Podařilo se nám oplatit vysokou porážku z podzimu.




Sestavy


FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - O. Chalupa [-] (87. O. Kafka [-] ) , J. Benedikt [-] , K. Krejčí [-] (77. I. Butnaru [-] ) , R. Jandera [-] , R. Zahrádka [-] (89. D. Míčka [-] ) , M. Rozhoň [-] (15. M. Boukalík [-] ) , T. Bílý [-] (85. J. Máška [-] ) , J. Smola [-] , O. Bublík [-] , P. Rybák [-]

FK Protivín
V. Pícha [-] - D. Bečvář [-] (63. L. Buko [-] ) , M. Nedvěd [-] , P. Hrachovec [-] , A. Petr [-] , M. Urban [-] (46. R. Vojta [-] ) - M. Říha [-] , J. Vorel [-] (77. D. Bečvář [-] ) , V. Štěpka [-] (59. J. Kozák [-] ) , J. Hornát [-] , T. Vojík [-] (63. O. Kvasnička [-] )

ŽK: 33. K. Krejčí , 35. P. Rybák , 66. J. Smola - 50. A. Petr , 71. J. Vorel , 71. J. Hornát . ČK: 71. R. Jandera .
Hráči zápasu: T. Bílý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lepič Jiří - KAŠTÁNEK Libor, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Junior se zatím trápí a v tomto souboji narazí na těžkého soupeře z Protivína. Vidím to na výhru hostí.

Václav Plachta

Expert: Marek Kodras
Tip experta: výhra hostů

Protivín je jeden z týmů s nejlepším útokem v soutěži. Jednoznačně padne více gólů. Určitě to skončí minimálně 4:5.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza