0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 15:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran v Protivíně pouze remizoval. Bude to stát záchranu?


Branky


17

Boj o záchranu je stále otevřený a Tatran v sobotu potřeboval naplno zabodovat v Protivíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze remíza

Zápas, který se hrál velice tvrdě, přinášel spíš žluté karty, než tížené brankové příležitosti. Těch viděla necelá stovka na obou stranách pramálo a z utkání v Protivíně se nakonec zrodila bezbranková remíza. Prachatice tak získaly pouze bod a vzhledem k vítězství Jankova ztrácí tři kola před koncem propastných šest bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Prachatice
Petr Kouba - předseda oddílu: Bylo to vyrovnané utkání, střídaly se rychlé protiútoky na obou stranách. Ale ani jeden z týmů nevyužil ani vyložené šance. Troufám si říci, že jsme jich měli i o trochu více, ale bohužel, žádný gól z toho nebyl. Možná tam byla trochu nervozita v koncovce či to soupeř bránil tak dobře. Byl to docela tvrdý zápas, rozhodčí tomu nechával spád. Docela to pouštěl, možná měl kartami přitvrdit hned od začátku. Bylo tam i dost tvrdých hlavičkových soubojů. Ale na druhé straně je třeba říci, že utkání svým rozhodováním v žádném případě neovlivnil. Pro diváky to byl docela atraktivní zápas, kterému však chybělo gólové koření. Mohl vyhrát kterýkoliv tým, i když jsme možná byli ve druhém poločase o něco málo lepší. Naši kluci to odmakali a přál bych jim, aby tento bod z Protivína byl tím důležitým v boji o záchranu.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - V. Kulík [-] , V. Štěpka [-] - J. Kozák [-] (61. D. Bečvář [-] ) , M. Říha [-] , J. Vorel [-] , M. Urban [-] - P. Hrachovec [-] (90. K. Hodinka [-] ) , O. Kvasnička [-] (73. L. Ruczkowski [-] ) , R. Vojta [-] , A. Petr [-]

FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - T. Kovář [-] (79. J. Koubek [-] ) , J. Luňáček [-] (60. J. Fürbach [-] ) , D. Kováč [-] , J. Makoš [-] , F. Král [-] (85. P. Řezník [-] ) , J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] , A. Kasík [-] , J. Pravda [-] , S. Legdan [-] (90. F. Toušek [-] )

ŽK: 13. R. Vojta , 49. O. Kvasnička , 86. V. Štěpka , 92. J. Vorel - 52. S. Legdan , 75. J. Makoš , 91. A. Kasík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondřej Adam - NĚMEC Václav, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Prachatice mají silný tým. Vyhrají a přiblíží se záchraně.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tatran pokud chce ještě živit naději na záchranu musí v Protivíně vyhrát. Snad podá lepší výkon, než doma proti Olešníku a z Protivína přiveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích