Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá vstala z mrtvých a ve Vodňanech vydřela bod


Branky


24

Domácí vedli už 3:0, jenomže nakonec byli rádi, že jim zbyl na kontě aspoň jeden bod. Planá totiž předvedla comeback, navíc ustála i situaci, kde domácí mohl gólem na 4:2 uklidnit Hrynovich. Jeho penaltu ale lapil Hotový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Jaromír Plocek (hrající trenér): V utkání jsme si ztratili sami naší lehkovážností a přístupem ke druhému poločasu. Měli jsme utkání výborně rozehrané, a sami jsme si promarnili výsledek. Na druhou stranu, tým Plané chtěl více než my a také se mu podařilo udělat výsledek a ještě si mohl odvézt více bodů než jeden. Pro máš snad poučení do dalších utkání, že takto nejde přistoupit a hrát mistrovská utkání. Ale nejde o život, je to jen sport.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Na úvod sezóny nás čekal vcelku těžký los, druhý a čtvrtý tým tabulky. Ani jednou jsme neprohráli a zatím považuji vstup do jarní části jako relativně povedený. Nyní nás čeká zápas nejtěžší, kdy naše dvě předešlá utkání musíme doma potvrdit. Samotné utkání ve Vodňanech pro nás začalo doslova tragicky. Ještě někdy v 10. minutě jsme seděli hlavama někde u piva a dostala dva pořádné facáky. Prohrávali jsme 2:0, góly jsme dostali v časech 1:19 a 3:20, myslel sem, že mě trefí. Kluci se pak asi probrali a od 15. minuty bylo utkání za mě zcela vyrovannéí, i jsme byli možná trošku lepší. Nicméně bez vážnějšího ohrožení domácí branky. O půli jsme si s klukama v šatně řekli, že to zkusíme a o výsledek se porveme, herně na to bylo. Bohužel pár minut po začátku druhé půle jsme dostali gól "za blbost" z penalty, pro kterou si došel Kukla. Takže jsme někde v 60. minutě a prohráváme 3:0. Do hry vstupuje Ondra Jánošík, který svým entuziazmem a bojovností nakopnul náš tým k otočce. Po třech standardních situacích jsme dali 3 góly. Nebýt ale Kuby Hotového, který za stavu 3:2 chytil penaltu, tak jsme stejně jeli domu s brekem. Do té 60. minuty to z naší strany nebylo špatné, ale prostě jsme byli nahoře úplně hluchý. Od 60. minuty jsme na hřišti dominovali a domácí uspokojeni vedením 3:0 už byli hlavou v hospodě, jako my na začátku utkání. Kluci předvedli obrovský obrat, který jsme málem v 94. minutě korunovali. gólem. To by bylo něco neskutečného. Kluci od té 60. minuty mají můj velký obdiv za to, jak k tomu přistoupili, jak si dokázali nastavit hlavu,aby došli za ziskem jednoho bodu. V posledních minutách za nimi doslova hořel trávník a to je ten správný směr! V brance nás podržel Hoty, brácha Tomáš skvělě kopnul 3 gólové standardky a všichni kluci dřeli jako koně! Mám z tohoto bodu obrovskou radost, leč teď to musíme doma potvrdit!



Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - O. Benedikt [-] , T. Vokatý [-] , A. Hrynevich [-] , J. Volmut [-] , J. Píša [-] , O. Hudák [-] , K. Kukla [-] , J. Plocek [-] , D. Janda [-] , M. Brož [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , L. Pešek [-] , M. Cimerhanzl [-] - T. Pintér [-] , T. Plojhar [-] (94. J. Szabó [-] ) , J. Carda [-] , D. Kořínek [-] , J. Lacko [-] - P. Pajerský [-] , L. Kitzler [-] (60. O. Jánošík [-] )

ŽK: 34. M. Brož , 95. O. Benedikt - 54. T. Pintér , 60. P. Pajerský , 62. L. Pešek , 86. O. Jánošík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ondřej Adam - TOMAŇ Lukáš, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vokatý určitě gól nedá

Michal Špírek

Expert: Tomáš Vokatý
Tip experta: výhra domácích

Předvedeme na domácím pažitu pěknou kombinační hru a vítězství zůstane u nás. Já osobně dám jeden gól!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vodňany se v minulém kole dostali do hry o postup a v Plané vydřou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vodňany hrají dobrý fotbal a doma vyhrají

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích