2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 13:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čadkův neskutečný gól přímo z rozehrávky rozhodl!


Branky


24

Kameňák opět předvedl kvalitní výkon, ale body z toho nebyly. Tentokrát mu pozici ztížilo vyloučení, ale na lopatky ho složil až nevídaný gól z poloviny hřiště. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla. Pak otevřel skóre domácí Král. Hosty poté oslabil brankář Dudák červenou kartou. Gólman Kameňáku totiž dostal před vápnem docela těžkou malou domů, ukopl si to míč do strany k soupeři, který napadal, domácí hráč byl u míče dřív a Dudák už svůj pohyb nedokázal zastavit, jasný faul a zasloužená červená karta.  Hosté přesto srovnali krok díky Kombercově trefě. Jenomže pak přišel neskutečný Čadkův kousek a stav na konci byl 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Jsme naštvaní a frustrovaní. Znovu jsme nebyli horším týmem, opět soupeř ocenil naši hru, ale zatím je nám to k ničemu. Bodů sbíráme málo. Úvod nám vyšel skvěle, tlačili jsme, měli jsme víc ze hry. Byl jsem až zaskočen, jak byla Blatná pasivní. Úvodní tlak jsme ale v gól nepřetavili, a do poločasu ještě zahodili penaltu. Na druhou stranu v obranné fázi jsme fatálními chybami domácím dvakrát darovali možnost jít sami na bránu. Remíza o půli byla asi zasloužená. Do druhého poločasu jsme vstoupili mizerně. Brzo jsme inkasovali, a po červené kartě už to bylo složité. Přesto se nám podařilo několikrát domácím zavařit, hrozili jsme zejména po standardních situacích, a z jedné takové dokázali srovnat na 1:1. Gól který jsme inkasovali hned vzápětí, jsem na vlastní oči nikdy neviděl. Přímo z rozehrávky nám to domácí hráč poslal do kasy. Nevěřil jsem vlastním očím, to se může stát snad jen nám. Na další srovnání už jsme neměli síly. Zatím jsou všechny zápasy na jaře jak přes kopírák, máme buď utkání dobře rozehrané nebo hrajeme líp než soupeř, a přesto vždycky nějaké body ztratíme. Teď je před námi další klíčová bitva, kterou zvládneme. Věřím týmu i směru, kterým jsme se vydali. Herně jsme se oproti podzimu zvedli, jen se nám to nedaří úročit bodově. Je na čase už taky něco ubojovat a ukopat.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Šimůnek [-] , J. Král [-] (89. J. Antoš [-] ) , F. Machovský [-] (46. A. Bulka [-] ) , J. Říha [-] (87. F. Hrádek [-] ) , J. Maleček [-] , F. Čadek [-] , O. Míka [-] , M. Hlaváč [-] , M. Sedláček [-] , J. Levý [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - A. Černý [-] , M. Sadloň [-] (67. M. Sládek [-] ) , J. Havlíček [-] , V. Kotalík [-] , J. Komberec [-] , M. Barnyk [-] , A. Prokop [-] , M. Špát [-] , P. Dvořák [-] , M. Rezek [-]

ŽK: 53. M. Hlaváč , 55. J. Říha , 87. J. Chlanda - 71. J. Komberec . ČK: 67. J. Dudák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMOLA Martin - FRČEK Filip, HRUŠKOVÁ Katka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Petr Benda
Tip experta: výhra domácích

Pro tým Blatné velmi důležité utkání. Myslím si, že to doma zvládne a vyhraje nejtěsnějším rozdílem.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Blatná je sice doma silná, ale Ujezd vyhraje

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích