1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEOSESTŘIH: Lhenice už předposlednímu místu uniknou jen zázrakem, tři body pro Kameňák vystřelil Špát


Branky


24

Přinášíme ohlasy z obou táborů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (útočník): Převážně v první půli jsme byli lepším týmem. Na začátku zápasu se dostal Dvořák za stopery, bohužel se mu nepovedlo propálit golmana hostí. Poté centroval Dvořák před branku, ale před golmanem jsem nedokázal trefit dobře balon. Za pár chvil mě opět Dvořák našel přihrávkou pod sebe, ale z malého vápna jsem trefil golmana. Lhenice za první půlku měly snad 2 střely a obě ze střední vzdálenosti, takže Soukup, který mimochodem normalně hraje, neměl moc práce. Druhá polovina byla nahoru dolu. Lhenice hrozily převážně z protiútoků, měli více rohů. Za zmínku stojí pokus Prennera na vzdálenější tyč, ale branku netrefil. My jsme měli taky několik protiútoků, ale vždy nám chyběla finální přihrávka. V 85. minutě se nám povedlo dát konečně gól, díky Špátíkovi. Hosté po rozehrávce měli závar v našem pokutovém území, ale opět nás podržel Souky, kdy dorážku z metru vytáhl na roh. Za celý zápas jsme měli více šancí a tím pádem jsme zaslouženě vyhráli. Zápas byl velmi vyhrocený, zvlášť druhou půli. Pan Beran mi měl hroznou potřebu sdělit, že nezná mé jméno, ale já jeho ano. No i když jsem nedal góla, tak si ho snad už konečně zapamatuje. :D Ještě si neodpustím poznámku k Pavlovi Prennerů, ten aspoň zná část mého jména, ale není to Prokop čůr*k, ale Aleš. Abych projevil trochu respektu k soupeři, trenér Čech je pan trenér a má můj obdiv, ale svůj tým budu bránit stejně tak jako každý v nedělním utkání. To je fotbal.

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Zápas v Kameňáku jsme nezvládli tak, jak jsme chtěli a nemyslím jen výsledek. Jedna věc je, co si k utkání řekneme, druhá pak, na co ve skutečnosti máme a pak také, co na hřišti předvedeme. Začali jsme aktivně, ale postupně se více prosazovali domácí, zejména útočné duo Prokop, Dvořák nám dělalo velké problémy svým pohybem a kvalitou práce s míčem. My jsme se na útočné polovině prosazovali velmi sporadicky, ve středu hřiště neměli odražené míče a branku v prvním poločase ohrozili minimálně. Domácí byli aktivnější, důraznější a nebýt povedených zákroků brankáře Plojhara, nebylo by poločasové skóre vyrovnané. Ve druhé půli jsme se trochu zvedli, chybělo ale více kvality v zakončení a později také více sil a energie, abychom šli do vedení. Nakonec vítěznou branku po naší nedůslednosti vstřelili domácí, z pohledu počtu brankových příležitostí asi zaslouženě. Čekají nás dva domácí zápasy se soupeři z první poloviny tabulky, v sobotu teď s Roudným, které si hraje víceméně svou soutěž a pořádá střelecké závody, uvidíme, pokusíme se připravit co nejlépe.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
R. Soukup [-] - J. Komberec [-] , M. Sadloň [-] , M. Sládek [-] , P. Kuryliuk [-] (62. V. Kotalík [-] ) , M. Barnyk [-] (65. J. Rožboud [-] ) , A. Prokop [-] , M. Špát [-] (89. V. Žondecký [-] ) , P. Dvořák [-] , A. Černý [-] , M. Rezek [-]

SK Lhenice
T. Plojhar [-] - D. Trojan [-] , J. Prenner [-] , T. Tůma [-] , Z. Jedlička [-] (79. D. Kiš [-] ) - P. Prenner [-] , J. Beran [-] , D. Jirkovský [-] (84. P. Vincik [-] ) , M. Fišer [-] - M. Mahák [-] , M. Janošťák [-] (46. J. Máčl [-] )

ŽK: 90. P. Dvořák , 91. A. Prokop - 66. M. Mahák , 73. P. Prenner , 85. T. Tůma , 91. J. Prenner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - VEJČÍK Vít, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Radomil Procházka
Tip experta: výhra domácích

To je zápas, ve kterém půjde snad o nejvíce ze všech zápasů kola. Jestli Kamenný Újezd tento zápas zvládne, jakože si myslím, že by měl, když je doma, tak se zachrání. Bude to mít těžké, ale když vše podřídí utkání, tak ho zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

poslední šance pro Lhenice, ale ti už jsou pod velkým tlakem a prohrají 3:1

Tip: remíza

Boj o předposlední místo skončí smírem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kameňák dostává poslední dobou pěkné nálože. V záchranářském souboji však bude brát plný počet bodů.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích