4:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila remízou


Branky


18. L. Lenk , 23. L. Lenk , 52. A. Ragaň , 87. R. Brousek - 14. P. Volák , 51. M. Benda , 55. D. Hrouda , 83. M. Benda
20

Roudenské béčko v 19. kole I. B třídy skupiny A zajíždělo k utkání s Olešnicí. Malšané po půli prohrávali, pak zápas v poslední desetiminutovce otočili, nakonec se oba celky ale rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šel hostujicí tým, když Volák využil nahrávku Krále. Do kocne poločasu se více dařilo domácím. Dvakrát se trefil Lenk a domácí tým vedl. 

Začátek druhého poločasu vyšel lépe rezervě Malše Roudné. Ta po chybě domácího brankáře zásluhovou Bendy vyrovnala. Domácím vrátil vedení Adrian Ragaň. Následně se stav utkání znovu změnil a Dominik Hrouda zařídil vyrovnání. Sedm minut před koncem poslal hosty do vedení Martin Benda, ale těsně před koncem vyrovnal Roman Brousek.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): "Věděli jsme, že nás nebude čekat jednoduchý zápas, navíc jsme hráli na UMT ve Staré Hlíně. Do zápasu jsme vstoupili dobře a ve 14´ se po pěkné průnikové přihrávce Krále prosadil Volák. Bohužel se naše hra potom úplně rozpadla, nebyli jsme schopný si přihrát, prohrávali jsme souboje, byli všude pozdě a během 5 minut jsme po dvou brankách Lenka prohrávali 2:1. V poločase jsme udělali v kabině trošku bouřku, protože naše hra byla opravdu špatná. Začátek druhého poločasu nám opět vyšel lépe, a po dobrém napadání a chybě domácího gólmana Benda srovnal na 2:2. Bohužel hned z protiútoku jsme opět prohrávali. V 55´ si dobře naběhl Hrouda na roh a hlavou srovnal na 3:3. Potom jsme si vytvořili velký tlak, dostali se i do pár šancí, ale co někteří z nás nepromění. Velký tlak se nám podařilo přetavit v 82´ve vedoucí branku, když se po centru Jusufiho prosadil Benda. Ale to co jsme předvedli posledních 10 minut, to bylo nepochopitelné. Místo toho, abychom si v klidu pohlídali vedení, nesmyslně jsme se hnali dopředu a z dalšího nákopu a propadnutí naší obrany domácí srovnali v 87´ na 4:4. To ještě nebyl konec a do konce zápasu jsme tam propadli ještě 2x, to již domácí naštěstí neproměnili. Byl to zápas jako na houpačce mohli jsme 6:4 vyhrát, ale také 6:4 prohrát. Z naší strany to bylo nejhorší utkání na jaře. Ale na druhou stranu jsme venku neprohráli a pokud se do příště z našich chyb poučíme, bude to cenná zkušenost."



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - O. Husa [-] (79. R. Brousek [-] ) , M. Lechner [-] , L. Lenk [-] , R. Horelica [-] , A. Ragaň [-] , R. Vrkoslav [-] , F. Bína [-] (74. P. Fiala [-] ) , M. Buřič [-] , M. Koktavý [-] , B. Bahenský [-]

TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - J. Král [-] , R. Jinšík [-] , J. Tomášek [-] (46. D. Hrouda [-] ) , M. Benda [-] , F. Pazourek [-] , P. Volák [-] , A. Stankay [-] , D. Horejš [-] , L. Skála [-] , P. Jusufi [-] (85. T. Boček [-] )

ŽK: 89. R. Vrkoslav - 79. R. Jinšík .
Hráči zápasu: L. Lenk - M. Benda .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FLOREK Pavel - STUDENÝ Josef, TEPLÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Malše Roudné vybojuje tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza