Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna nezaváhala


Branky


18

Suverénní vítěz 1. B třídy skupiny A Zlatá Koruna zajížděla na hřiště do Sedlce. Domácí, vědomi si síle soupeře, měli za cíl co nejméně inkasovat a v případě možnosti zaútočit a potrápit hostující tým. I tentokrát počítal trenér Šindelář ztráty do sestavy a tak opět došlo na pomoc hráčů z B týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Sedlec bohužel opět nezačal dobře, hned ve 4. minutě po pokažené přihrávce, utekl hostující hráč na pravé straně, předložil míč nejlepšímu střelci soutěže Janu Šebelkovi, který obstřelil brankáře Kabelku – 0:1. Hosté v pohodě drželi míč na kopačkách a dál se snažili nalézt mezery v sedlecké obraně. To se povedlo v 10. minutě, kdy střelou do levého horního rohu branky, poslal hosty do dvoubrankového vedení Martin Štěpánek – 0:2. Sedlec se příliš na míč nedostal, a když už se mu podařilo dostat na dostřel branky hostí, vždy ještě hráči zbytečně vymýšleli a tak se žádné ohrožení nekonalo. Těsně před přestávkou předvedli hosté ještě jednu povedenou akci s přihrávkou na malé vápno, kde nekrytý Lukáš Voráček pohodlně zvýšil na – 0:3. Tímto stavem se šlo do kabin.

V druhém poločase to vypadalo na hřišti stejně jako v prvním, hosté drželi míč, kombinovali a snažili se vylepšit si skóre. V 70. minutě se prosadil hlavou po rohovém kopu střídající Jakub Wagner – 0:4. O tři minuty na to, tentýž hráč po centru z levé strany, nikým nebráněný opět hlavou zvyšoval již na – 0:5. Sedlec se dostal v druhém poločase do dobré pozice po vydařené akci na pravé straně, ale střelu Peterky zablokoval obránce. Poslední gól utkání padl z penalty, u které byl opět Jakub Wagner, který byl faulován sedleckým Vlastimilem Kozlem. K pokutovému kopu se postavil hostující kapitán Jan Šebelka a bezpečně jej proměnil střelou k tyči – 0:6. Silná Zlatá Koruna si tak připsala pohodové vítězství.

Zdroj: sksedlec.cz



Sestavy


SK Sedlec
T. Kabelka [-] - R. Hudec [-] , L. Koňarík [-] , K. Kozák [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , M. Peterka [-] , I. Cibuzar [-] (78. O. Voráček [-] ) , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , M. Pešek [-]

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Zajíc [-] , B. Miletić [-] , M. Kroupa [-] - J. Šebelka [-] , F. Persán [-] , M. Rytíř [-] , L. Matúš [-] (46. L. Konečný [-] ) , M. Král [-] (71. J. Sláma [-] ) , M. Štěpánek [-] (63. J. Wagner [-] ) - - L. Voráček [-] (46. D. Fuciman [-] )

ŽK: 25. J. Zíka - 18. J. Šebelka .
Hráči zápasu: J. Wagner , J. Šebelka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠVARC Alois - CIMRHANZLOVÁ Edita, SMÍŠEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zlatka soupeře k ničemu nepustí a vyhraje rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů