1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si po úspěšných penaltách veze z Libčan bod navíc


Branky


9

Slavia v druhém jarním kole zajížděla do Libčan. Góly padaly až ve druhém poločase. Premiérový zásah v soutěžním zápase si za Slávii připsal Adam Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nepřinesla

První poločas divákům gól bohužel nenabídl a šancí k vidění také moc nebylo, kromě dvou rohů a dvou střel mimo branku na obou stranách. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

První soutěžní branka pro Novotného v červenobílém dresu.

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostúm, když v 50. minutě Novotný svůj přímý volný kop z hranice velkého vápna poslal přes zeď přímo za tyčku. Deset minut na to mohli domácí vyrovnat, nejprve brankář Zadrobílek vyrazil nepříjemně skákavou střelu a následný odražený míč putoval k osamocenému Semerákovi, který před sebou měl prázdnou branku, bohužel mu o kousek nevyšel krok a míč doputoval do zámezí.

 

Do další větší šance se dostala Slavie, když se před brankářem Tošovským objevil zcela osamocený Labík, který se ještě snažil vylepšit pozici na zakončení pro Novotného, ten svoji střelu z hranice penalty poslal vysoko nad.

 

Už to vypadalo, že Slavia dokáže zápas dotáhnout do vítězného konce. Ovšem v 84. minutě hostující obrana nedokázala míč odvrátit do bezpečné vzdálenosti od jejich branky. Hosté se tak dostali k centru, ten ve vápně našel Petříka, který hlavou srovnal na 1:1.

V penaltách podržel Slávii Zadrobílek

Domácí měli dvakrát možnost rozhodnout, nakonec si ale bod navíc připsala Slávie i díky díky dvěma chyceným penaltám brankářem Zadrobílkem.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel, trenér: Připravili jsme se na výstavbu hry Slavie, a ta musela nakopávat dlouhé míče. My jsme dokázali občas dobře zakombinovat a dostávali jsme se do nebezpečných akcí. Soupeři jsme darovali první branku z přímého kopu, a tak jsme museli dohánět. Jedinou další šanci Slavie po naši hrubé chybě naštěstí netrefil Novotný. Semerákovi chyběl půl krok k uklizení míče do prázdné branky, a tak vyrovnal 5 minut před koncem debutant Petřík. Bod navíc bychom si zasloužili.

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, trenér: Velmi těžký terén znemožňoval jakoukoli souvislejší kombinaci, takže se hrál jednoduchý, pro oko diváka nepohledný, fotbal plný dlouhých míčů a vzdušných soubojů. Po vstřelení prvního gólu jsme i přes dvě stoprocentní šance nedokázali své vedení navýšit a v 84. minutě jsme za to byli potrestáni vyrovnávací brankou. Dramatický penaltový rozstřel jsme nakonec zvládli lépe a jsme rádi za druhý bod, i když dnes jsme spíše jeden ztratili.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Mokrý [-] (62. M. Hofman [-] ) , F. Studýnka [-] , M. Mařas [-] , T. Buriánek [-] (73. M. Bořke [-] ) , T. Houdek [-] , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , J. Petřík [-] , J. Hušek [-] (72. M. Holubec [-] )

FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] , J. Kabeláč [-] , J. Labík [-] (90. J. Řezáč [-] ) , T. Kabeláč [-] , D. Krotil [-] , J. Štipák [-] (90. L. Kundrt [-] ) , M. Šejvl [-] (69. E. Týfa [-] ) , A. Novotný [-] , M. Strasser [-] , O. Mates [-]

ŽK: 30. T. Buriánek , 59. T. Houdek - 82. E. Týfa , 87. J. Štipák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: TUREK Jiří - ŽEROVNICKÝ David, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: remíza

Slavia to po prohraném derby bude chtít napravit, ale Libčany by s týmem, který mají chtěly být určitě v tabulce výše a jestli se bude hrát v Libčanech na trávě, tak Slavii nečeká nic lehkého. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích