Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vrchlabí řádil Pavlíček


Branky


8

Solnice v posledním kole překvapivě doma prohrála s Týništěm. Tým Pavla Potužníka a Jiřího Židíka chtěl zaváhání z minulého kola napravt na půdě trápícího se Vrchlabí a povedlo se jim to na jedničku. Zároveň se po dlouhé době v solnické sestavě objevil střelec Luboš Pavlíček, který o sobě dál znát už v první minutě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól Pavlíčka

Hosté otevřeli skóre již v první minutě. Když se míč z rozehrávky dostal k Jedličkovi, který si narazil s Volfem a následně poslal pěkný míč do vápna, kde ho nikým nehlídaný Pavlíček uklidil do sítě. V 10. minutě to bylo již 2:0, potom co Jaroš s Motlem překvapivě sehráli standardní situaci před velkým vápnem a druhý jmenovaný přízemní střelou na zadní tyč překonal Hladíka. 

 

Třetí branku přidali hosté ve 21. minutě, když si Jaroš seběhl na aut, prošel přes dva hráče a prudkým centrem vybídl Pavlíčka k druhému gólu. Ve 24. minutě hosté zahráli roh nakrátko, Krolop vrátil míč Jedličkovi, ten poslal centrovaný míč do vápna, který nakonec přeletěl i Hladíka a zapadl do sítě.

 

Pavlíček stihl zkompletoval hattrick ještě v prvním poločase, když ho pěknou přihrávkou vybídl ke skórování Ptáček. Solnický útočník si skvěle načasoval naběh a využil chybného výběhu gólmana Hladíka.

Solnice si v druhé půli zápas pohlídala

Druhá půle se už jen dohrávala. Diváci viděli už pouze jednu branku, kterou vstřelili domácí. Z penalty na konečných 5:1 upravil kapitán Vrchlabí Zdeněk Kout.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Pavel Kraus, trenér: První poločas byl pro Vrchlabí poločasem hrůzy. Individuální chyby, neschopnost udržet se na míči a stoprocetní využívání šancí soupeřem, nedaly jinou možnost než brzké rozhodnutí utkání. Ve druhé polovině vrchlabští přeskupili, více bojovali a i střídání pomohlo, aby se obraz hry změnil. Pokud si hráči neuvědomí, že jejich síla je hlavně v bojovnosti, těžko se bude vracet zápasová pohoda.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Ve 25.minutě jsme vedli 4:0 a bylo po zápase. Ve 2.poločase jsme ubrali plyn a utkání v klidu dovedli do vítězného konce.



Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] (46. O. Šíd [-] ) - D. Navrátil [-] (46. D. Kršík [-] ) , P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , M. Hawel [-] (81. D. Bürger [-] ) , M. Slavík [-] (52. J. Šimůnek [-] ) , M. Tomčík [-] , J. Fink [-] , Z. Kout [-] , D. Štefan [-] , S. Mlejnek [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] (67. M. Kos [-] ) - D. Motl [-] , L. Pavlíček [-] (86. L. Brandejs [-] ) , J. Jaroš [-] , J. Krolop [-] , J. Nejman [-] , D. Volf [-] (67. J. Šeba [-] ) , M. Jedlička [-] , F. Zawada [-] (67. M. Lebeda [-] ) , M. Ptáček [-] , R. Ptáček [-] (46. P. Nosek [-] )

ŽK: 9. M. Kučera , 54. M. Hawel - 72. M. Ptáček .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Ikizgül Varol - VLACHYNSKÝ Kamil, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Doležal
Tip experta: výhra hostů

Pro Solnici by nemělo být Vrchlabí problém a měla by si s ním poradit.

Tip: výhra hostů