Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma dostaly výprask od Libčan


Branky


8

Hořice v zápase s Libčany nenavázaly na dobrý domácí výkon proti Chlumci a se svým sousedem v tabulce prohrála rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fámozní úvod Libčan

Hosté vstoupili do zápasu velmi aktivně a již v 7. minutě se dostali do vedení, když se na polovině hřiště uvolnil Petřík a parádním lobem od středového kruhu překvapil domácího golmana Kubína. Ve 13. minutě dlouhým pasem za obranu poslal do samostatného úniku Mokrý Semeráka, kterého hořická obrana nechala trestuhodně volného a libčanský záložník s přehled překonal Kubína.

 

Za dvě minuty bylo s domácími ještě hůře. Po chybě Kedroně získal míč Petřík, ten ho hned předal Semerákovi, který si narazil se Studýnkou. Semerák poté poslal centr na malé vápna, kde Mokrý využil zaváhání domácího gólmana a uklidil míč Hlavou do sítě.

 

Do poločasu se trefil ještě libčanský Šimák a upravil poločasové skóre na 4:0.

Druhá půle už toho moc nenabídla

Druhý poločas již zdaleka neměl takový náboj jako ten první. Libčany více držely míč a Hořice se snažily využít "okýnek" v jejich obraně. Moc šancí již k vidění nebylo. Poslední branku zápasu vstřelil v 69. minutě Jakub Semerák, který využil hrubé nepřesnosti v rozehrávce domácí obrany a svůj únik zakončil úmístěnou střelou na zadní tyč.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Ani ne aprílové počasí jako spíše únorové teploty jakoby charakterizovaly náš vstup do utkání. A tak po necelé čtvrthodině bylo po zápase. Ale nemuselo to tak být. Do poločasu jsme si vytvořili spoustu šancí, bohužel bez efektu a tak se efektivní hosté dočkali zasloužených tří bodů. Výsledek je hodně krutý a musíme věřit v lepší příště. Pozitivem byl na příšerné podmínky kvalitně připravený trávník.

SK Libčany
Jiří Suchomel, trenér: Krásný pažit v Hořicích nám sedel. Do 20. Minuty jsme jasně dominovali a ujali se vedení 3:0. Po nuceném střídání Kuby Petříka jsme se chvilku hledali a opět nás uklidnila až 4. Branka. Druhy poločas uz neměl takový náboj, my jsme více drželi míč a soupeř zkoušel využít naší občasné laxnosti, ale šancí bylo vidět jen málo. Příští týden je před námi těžký úkol, a to navázat na povedené výkony z počátku druhé poloviny sezony.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
K. Kubín [-] - J. Pečenka [-] (54. M. Jonáš [-] ) , D. Drozd [-] , A. Kedroń [-] (46. J. Šedivý [-] ) , P. Drozd [-] , P. Palm [-] (46. M. Bango [-] ) , J. Havrda [-] , P. Kuneš [-] (82. Z. Nečesaný [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , P. Hátle [-] (26. M. Havelka [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Mokrý [-] (58. M. Hofman [-] ) , F. Studýnka [-] , M. Mařas [-] (58. M. Holubec [-] ) , M. Bořke [-] (68. M. Peš [-] ) , T. Buriánek [-] (68. J. Kocour [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , J. Petřík [-] (27. T. Houdek [-] ) , J. Hušek [-]

ŽK: 75. M. Jonáš - 89. T. Houdek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATULA Pavel - MARTÍNEK Miroslav, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Doležal
Tip experta: výhra domácích

Další vyrovnané utkání. Hořice jsou doma silné a myslím si, že i proti Libčanům získají 3 body.

Tip: výhra domácích