Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice si z Hořic veze tři body


6

Hořicím v posledních kolech doma nevychází vstupy do zápasů, stejně jako proti Libčanům, tak i nyní proti Solnici. Ta již v 10. minutě vedla o tři branky a zápas bez většich problémů dotáhla do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se blýskl Pavlíček

Solnice měla skvělý vstup do zápasu zásluhou Pavlíčka. Již v 5. minutě Josef Krolop pěknou průnikovou přihrávkou po lajně našel Robina Ptáčka, ten míč prostrčil do vápna na kapitána Jaroše, který přesným centrem na zadní tyči našel nabíhající Pavlíčka a bylo to 1:0.

 

O minutu později vyslal Josef Najman Ondřeje Tobišku, ten si míč potáhl po levé straně, předal ho Pavlíčkovi, který střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Skvělý úvod hostí završil v 10. minutě Martin Jedlička, když se trefil parádní pumelenicí zpoza.

 

Hořicím se podařilo na nepovedený úvod reagovat ve 22. minutě. Patrik Hátle poslal po standardní situaci nadýchaný míč do vápna, ten nakonec propadl až k Martinu Havelkovi, který dostal míč za záda Lukáše Hůlky.

 

Na góly bohatý první poločas uzavřel ve 31. minutě Robin Ptáček, který si naběhl na pěkný centr Davida Volfa a zvyšoval již na 4:1. Tímto poměrem první půle skončila.

 

Solnice byla aktivnější i ve druhém poločase

Obraz hry se ve drůhé půli příliš nezměnil, Solnice byla aktivnější a častěji na míči. Gólu se však v druhé půli diváci dočkali až v závěru. v 85. minutě Josef Krolop vypíchl míč Dominiku Palmovi, ten se poté odrazil přímo k Michaelu Ptáčkovi, který pěkným obstřelem na zadní tyč překonal Krejčího.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Začátek zápasu proti Libčanům se nám dnes podařilo ještě "vylepšit" a tak po zápase bylo tentokráte v desáté minutě. Proti velice kvalitnímu soupeři jsme však zbytek zápasu dohráli důstojně. Solnici gratulujeme k zcela zasloužené výhře. Nám nezbývá než se připravit na další zápasy.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Na perfektně připraveném trávníku jsme od začátku předváděli rychlý a technický fotbal. V 11.minutě jsme vedli už 3:0. Hru jsme měli celý zápas plně pod kontrolou, a tak vezeme domů zasloužené 3 body.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - J. Pečenka [-] (46. M. Jonáš [-] ) , A. Kedroń [-] (22. Z. Nečesaný [-] ) , J. Šedivý [-] (76. J. Šeda [-] ) , P. Palm [-] , J. Havrda [-] , M. Havelka [-] , P. Kuneš [-] , P. Hátle [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-] (22. A. Vávra [-] )

SK Solnice
L. Hůlka [-] - L. Pavlíček [-] , O. Tobiška [-] , J. Jaroš [-] , J. Nejman [-] , J. Krolop [-] , M. Jedlička [-] , D. Volf [-] , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 43. J. Šedivý , 73. P. Palm , 88. Z. Nečesaný - 88. J. Jaroš .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - VÍTEK Pavel, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra domácích

Zde nemůžu jinak než výhra domácích, nečeká nás nic jednoduchého, ale hrát se dá s každým a proto věřím , že dokážeme Solnici doma potrápit.