3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma obrala o body Solnici


Branky


8

Ve 24. kole se proti sobě utkaly další dva týmy z rychnovského okresu. Dobruška doma přivítala Solnici, na podzim si ze Solnice odvezla debakl 8:1. Na domácím hřišti sice museli dvakrát dotahovat i přesto ale dokázali Solnici po úspěšném penaltovém rozstřelu porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci tři branky

Do utkání vstoupila lépe Solnice a ve 12. minutě ji poslal do vedení Ondřej Tobiška. Dobruška dokázala srovnat ve 26. minutě, když využila chyby v rozehrávce Solnice a přes osu Pago - Doucek se míč dostal až k Haškovi, který prostřelil Šebu.

 

Dobrušku vyrovnávací branka povzbudila a vzápětí se do další šance dostal Hašek, ale hostujícího gólmana výrazně neohrozil. V násleujících minutách se hrálo zejména mezi vápny bez velkých šancí. Bohužel pro domácí musel ve 39. minutě ze hřiště kvůli zranění odstoupit střelec vyrovnávací branky Aleš Hašek. 

 

Když už to vypadalo, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu, tak se Solnici podařilo vzít si vedení zpět, když se po špatném odkopu domácí obrany míč dostal k  Davidu Volfovi, který ho bez problémů uklidil do sítě. Hosté se vzápětí dostali do další šance, ale třetí brance včasným výběhem zabránil Effenberk. 

Solnice ani ve druhé půli vedení neudržela

Hned z první akce v druhém poločase zahrozila Solnice, když kapitán Jaroslav Jaroš mířil těsně vedle zadní tyče.  V 51. minutě se dostal do zakončení Feichtinger, ale jeho střela mířila pouze do míst, kde stal Šeba.

 

Další minuty byla Solnice více na míči, ale vyložené šance si nevypracovala. Další branku viděli diváci až v 76. minutě a byli to domácí, kteří po standardní situaci srovnali na 2:2, když centrovaný míč do vápna nedokázal gólman Šeba vyboxovat pryč a po závaru před brankou vzešla první střela domácích. Ta mířila pouze do břevna, ale k odraženému míči se následně dostal Krahulec, který prostřelil vše co mu stalo v cestě. Solnice zahrozila vzápětí, když stoper Zawada získal míč, obešel dva hráče, ale střelu nedokázal dobře umístit. 

 

V nastavení sahala Solnice po výhře, ale střídající Valášek v dobré příležitosti přestřelil. Na druhé straně v dobré příležitosti hlavičkoval mimo Brožek. 

Penalty zvládla lépe Dobruška

V první sérii proměnili Doucek i Jaroš. Druhou sérii opět opanovali střelci, trefil se Brožek i Krolop. Třetí sérii zahájil dobrušský Pago, který ukázal, že má nervy ze železa a panenkovským dloubákem, který se od břevna odrazil za čáru překonal Šebu. Ve čtvrté sérii Michaela Ptáčka vychytal Effenberk a Dobruška se dostala do vedení. Ve čtvrté sérii byli úspěšní Krahulec i Kos a v páté sérii vystřelil domácím bod navíc Vlastimil Karal.

 



Ohlasy k zápasu



SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Proti zachraňujícímu se týmu nelze vyhrát bez důrazu v soubojích a bojovnosti po celý zápas. Někdy prostě jen hrát fotbal nestačí. Je potřeba mít větší vůli vítězit než soupeř. Přísnější měřítko v nasazení snesl dnes jen Tobiška, a chci věřit, že si to uvědomí ve svém přístupu do příštích zápasů taky ostatní hráči.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] (90. M. Jirásek [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , A. Hašek [-] (40. L. Prostředník [-] ) , T. Štětina [-] (83. D. Zrzavý [-] ) , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

SK Solnice
J. Šeba [-] - O. Tobiška [-] (72. M. Valášek [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Motl [-] , J. Nejman [-] , J. Krolop [-] , D. Volf [-] (67. M. Kos [-] ) , M. Jedlička [-] (86. P. Nosek [-] ) , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 84. P. Krahulec - 35. F. Zawada , 55. M. Jedlička , 66. J. Nejman , 87. D. Motl . ČK: 90. J. Nejman .
Počet diváků: 247. Rozhodčí: Vitvar Martin - TREJBAL Adam, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru Solnice.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů