0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany na Rychnov umí!


Branky


8

Libčany na Rychnov umí! V posledních třech zápase je vždy dokázaly porazit. Podařilo se jim to i v tomto zápase, díky brance kapitána Josefa Mokrého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle divákům gól nenabídla

V první půli se hrál vyrovnaný zápas, kdy domácí velmi důsledně bránili a Libčany se jejich kombinančí hrou nedokázali přes obranný blok Spartaku dostat. Gólman Šebesta tedy neměl v první půli moc práce. 

 

Domácí vsadili na přímočarou hru na útočnou dvojici Zajíček Matsaberidze, která libčanské obraně občas zatápěla ovšem ani jim se gól vstřelit nepodařilo a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Tři body Libčanům vystřelil Mokrý

První a jediná branka zápasu padla v 56. minutě, kdy Libčany zahrávaly rohový kop, na který si parádně naskočil kapitán Josef Mokrý, a hlavičkou pod břevno otevřel skóre zápasu. 

 

Hosté od té doby rezignovali na jakoukoliv ofenzivní snahu a domácí jasně dominovali. Největší šance měli v samotném závěru, nejprve v 87. minutě našel Zajíček pěknou křižnou přihrávkou Červinku, ten se ocitl sám před Finkem, kterého se snažil obstřelit a jeho střela skončila těsně vedle zadní tyče. Ještě větší šanci měl Rychnov v nastavení, kdy se po dlouhém výkopu Šebesty a nedůrazu libčanské obrany dostal míč až do vápna, kde se ho do sítě snažili dotlačit Zajíček a střídající Jedlinský, ale pokaždé byl proti libčanský kapitán Mokrý, který dokázal obě šance odvrátit.

 

Další šance diváci neviděli a Rychnovu se i přes velký nepovedlo skóre srovnat.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Do 56. minuty vyrovnané utkání, kdy se čekalo, komu se podaří dát první branku. Po šťastné trefě hostů se hrálo na jednu branku, ale co se nám daří nedat, je až neuvěřitelné. Gratulace soupeři ke šťastnému vítězství.

SK Libčany
Jiří Suchomel, trenér: Soupeř byl na nás velmi dobře pripřaveny a hluboký blok jsme jen těžko překonávali a vytvořili si jen minimum šancí. Naopak domácí výborně těžili z hry Zajíčka a dlouhých míčů. Po více než 200 minutách jsme pak konečně prolomili streleckou smůlu. Od té doby uz jsme naprosto rezignovali na vše a soupeř jasné dominoval. Na konci zapasu jsme přežili dvě zcela 100 % šance soupeře. Štěstí, co nám do teď chybělo jsme si vybrali vrchovatě.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] , J. Nosek [-] , Š. Vacek [-] - V. Lihařík [-] (84. J. Jedlinský [-] ) , M. Rücker [-] , M. Matsaberidze [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (71. M. Červinka [-] ) -

SK Libčany
T. Finke [-] - J. Petřík [-] , F. Studýnka [-] (93. M. Peš [-] ) , J. Mokrý [-] , M. Bořke [-] , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (54. M. Hofman [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , M. Holubec [-]

ŽK: 36. M. Matsaberidze , 79. Š. Vacek - 78. M. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - NÝVLT Roman, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas, rozhodnutí může nastat až v penaltách.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích