3:1
(0:1)
8. T. Kos
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Drozdovi zařídili Hořicím tři body


Branky


64. P. Drozd , 79. D. Drozd , 86. D. Drozd - 8. T. Kos
8

Do Hoříc zavítalo Týniště, které sice v posledním kole schytalo debakl od Slavie, ale v dohrávce dokázalo porazit na jaře velmi silné Libčany. Hořicím jarní část moc nevychází, ale doma umí potrápit i týmy z vrchní poloviny tabulky, přesvědčil se o tom například Chlumec. Tentokrát doma zvládly porazit třetí Týniště

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týniště poslal do vedení Kos

Do utkání vstoupili lépe hosté, když již v 8. minutě dostal Týniště do vedení Tomáš Kos, který využil špatné komunikace mezi hořickým kapitán Dominikem Palmem a gólmanem Dominikem Krejčím a obstřelem na zadní tyč otevřel skóre.

 

Úvodní gól jakoby Týniště ukolébal a iniciativu převzali domácí, kteří svůj tlak ovšem nedokázali zužitkovat a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Týniště

Hořice svoji převahu nakonec využily

Hra v druhé půli navázala na tu první. Hořice byly stále aktivnější, ale dlouho nedokázaly najít recept na defenzivu Týniště a gólmana Baťhu. Obrat nastartoval Pavel Drozd v 64. minutě, když nikým nehlídaný uklízel střílený přízemní centr na zadní tyči do prázdné branky. Hořice byly blízko další branky v 76. minutě, kdy zahrával přímý kop zpoza vápna Pavel Drozd, jeho pokus ovšem pěkným zákrokem vytáhl Baťha.

 

V 79. minutě sehráli bratří Drozdové parádní akci. Pavel si seběhl pro míč až hluboko na svoji polovinu a dlouhým přesným pasem našel bratra Davida, který si skvělým prvním dotekem míč před vápnem převzal a nekompromisní střelou na zadní tyč poslal Hořice do vedení. Razítko na obrat domácích dal opět David Drozd, když nejprve střídající Marián Jonáš obral na polovině o míč Dominika Nejmana a poslal do samostaného průniku Davida Drozda, který svůj samostatný únik s přehledem zakončil.

 

Hořicím se tak podařilo obrátit stav utkání na svoji stranu a zaslouženě získaly tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Tři body se soupeřem ze špičky tabulky jsou vždy povzbuzením. A když jako tentokráte zcela zaslouženě tak o to více. Soupeři jsme darovali první branku, ale od té doby už jsme je do ničeho nepustili. Zvláště druhý poločas byl hrou na jednu branku a velká převaha mohla znamenat i více než tři branky. Velká pochvala všem hráčům a opět se ukázalo jak velký přínos je přítomnost dvojčat Drozdových.

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Po dobrém vstupu do zápasu a vedení jsme nechali hrát především domácí celek. Do poločasu jsme to ještě vydrželi. Bohužel, po přestávce domácí pokračovali v aktivitě a začali nás trestat. Po nepovedeném výkonu jsme nakonec v krásném fotbalovém areálu prohráli 3:1. Do dalších zápasů se musíme dát dokupy. Domácím gratulujeme ke třem bodům.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - A. Kedroń [-] (72. M. Jonáš [-] ) , D. Drozd [-] , M. Havelka [-] (85. J. Rozsévač [-] ) , P. Drozd [-] , J. Havrda [-] (46. P. Kuneš [-] ) , A. Vávra [-] , Z. Nečesaný [-] (46. J. Šedivý [-] ) , P. Hátle [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-] (46. P. Palm [-] )

SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - D. Nejman [-] , J. Šreibr [-] , M. Kadavý [-] , T. Voda [-] , D. Diblík [-] , J. Forejtek [-] (83. L. Šrajbr [-] ) , F. Kadavý [-] (83. Š. Kouba [-] ) , T. Kos [-] , V. Nedomanský [-] (71. J. Winkler [-] ) , M. Šotola [-]

ŽK: 35. A. Kedroń , 39. J. Havrda , 70. P. Hátle , 89. M. Jonáš - 21. F. Kadavý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, JEŽEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Hořice dokáží doma potrápit silnější týmy i tak očekávám výhru Týniště, které bude chtít odčinit vysokou domácí prohru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů