Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov byl šťastnější v gólově nabitém utkání


Branky


7

Hřiště Lokomotivy v Hradci Králové přineslo zajímavý střet s podkrkonošským Trutnovem.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek za poločas

Zápas začal, jak si přeje každý fotbalový fanoušek. Plno akce a rychlých gólů. To tady rozhodně nechybělo. Hned ve druhé minutě se prosadil Martin Kosař, který zůstal nepokrytý ve velké, vápně a zleva z úhlu dokázal pravačkou vystřelit vedení. Zhruba tři minuty trvalo hostům odpovědět. Z přímého volného kopu nasměroval míč krásně pod břevno Matěj Kalhous. Neuteklo ani šedesát sekund a Lokomotiva opět vedla. Na míči v síti se podílel opět Martin Kosař, který vyslal střelu za velkým vápnem. Hosté na vavřínech nezaspali a do pár minut opět vyrovnali zásluhou Vojtěcha Valáška, který dostal míč před prázdnou branku a svou tutovku proměnil. Zápas dále probíhal podle stejného scénáře. Za čtyři minuty opět vedli domácí. Adam Bláha si naběhl zprava na přihrávku před brankáře a sebevědomě ho prostřelil. V minutě 24. přidal svou druhou branku v zápase Matěj Kalhous. Ten si naběhl na nákop přes celé hřiště, k míči doběhl dříve než brankář Nohejl a stihl zakončit. Zbytek poločasu se odehrál šancemi na obou stranách. Stěžejní moment ale přišel ve 45. minutě, kdy brankář hostů fauloval domácího útočníka. Martin Kosař nedal brankáři žádnou šanci, završil hattrick a vyslal domácí do vedení. 

 

Trutnovský obrat

Druhá půle byla více pasivní od domácího celku. Z toho těžili hosté, kteří vyrovnali v 63. minutě. Za obranu si vyběhl Vojtěch Valášek a prostřelil Nohejla. Tečku za zápasem se sladkou tříbodovou odměnou udělal tři minuty před koncem základní hrací doby Lukáš Rohrbacher, který zakončoval do prázdné branky. Po strhujícím utkání s devíti brankami berou tři body hosté z Trutnova. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Co napsat čtyřikrát vedeme a nemáme ani bod. Do útoku dobrý, ale do obrany špatný, a tentokrát nás ani brankář nepodržel. Doma nesmíme inkasovat pět branek. Dost hloupá prohra. Musíme nato zapomenou a v dalším zápase bodovat.

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "I přes hořký konec pro domácí se divákům tento zápas, kde se neustále něco dělo, jistě líbil. Z lavičky už to taková hitparáda nebyla. Obrany neměly svůj den, což nejlépe reflektuje hokejové skóre. Ofenzivně laděné utkání mohlo dopadnout všelijak, i když nutno přiznat, že z jinak vyrovnané mezihry zahrozili o něco více hradečtí, kteří byli ve druhé půli nebezpečnější. Naši kluci však ukázali charakter, když jsme i přes neustálé dotahování dokázali dovést zápas k tříbodovému konci."



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - F. Korenčík [-] , O. Netolický [-] , M. Šmied [-] , J. Havlíček [-] - M. Kosař [-] , M. Zbořil [-] , P. Vávro [-] , D. Smrček [-] - A. Bláha [-] , L. Jurnečka [-] -

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - J. Hrnčíř [-] , T. Groer [-] , P. Makovský [-] , O. Metlický [-] - P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] (66. T. Petr [-] ) , J. Herout [-] (85. L. Rohrbacher [-] ) , V. Valášek [-] - P. Doubic [-] , M. Kalhous [-] -

ŽK: 66. M. Šmied , 83. O. Netolický - 52. T. Groer , 60. V. Valášek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nymsa Jakub - RYCHTÁR Tomáš, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Jan Bláha
Tip experta: remíza

Myslím si, že naše hradecká Lokomotiva doma uhraje bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů