0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlné vítězství Ředic


Branky


44. A. Šenkýř , 68. M. Plašil , 88. M. Plašil (p.)
6

Zápas mezi týmy Svitavy a Horní Ředice, který se hrál a skončil 8. dubna 2023 v rámci 21. kola Tlapnet krajského přeboru. Tento zápas skončil vítězstvím hostů z Horní Ředice v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenkýř jediný

První poločas byl vyrovnaný a oba týmy se snažily prosadit. Nakonec se podařilo hostujícímu týmu Horní Ředice vstřelit branku a to v poslední minutě prvního poločasu. Střelcem byl Adam Šenkýř a tak se hosté ujali vedení 1:0.

 

Ve druhé půli se domácí tým Svitavy snažil o vyrovnání, ale hosté hráli dobře organizovanou obranu a nedovolili soupeři vstřelit branku. Naopak se podařilo hostům z Horní Ředice vstřelit další dvě branky, a to v 68. minutě střelou Marka Plašila a poté v 88. minutě z penalty opět Marek Plašil. Tímto výsledkem 3:0 hostující tým Horní Ředice získal tři body.

Celkově byl to zápas, ve kterém byli hosté úspěšnější v zakončení a dokázali využít své šance. Domácí tým Svitavy se snažil, ale nedokázal se prosadit, což se jim nakonec vymstilo.

 



Ohlasy k zápasu



FK Horní Ředice
Jakub Březina: Domnívám se, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Jsme rádi za 3 body, rozdíl ve skóre mohl být větší.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , I. Svoboda [-] , V. Ehrenberger [-] (46. J. Palatka [-] ) , K. Dürr [-] , F. Čížek [-] , D. Veselský [-] (68. D. Svoboda [-] ) , M. Horák [-] (46. M. Brázda [-] ) , J. Chlup [-] (73. D. Bednár [-] ) , M. Czehowský [-] , J. Tůma [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , Č. Pithart [-] (69. D. Obermajer [-] ) , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (84. O. Březina [-] ) , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] (88. J. Švec [-] ) , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 68. J. Chlup , 71. J. Tůma - 80. P. Fous .
Hráči zápasu: I. Svoboda - M. Plašil , A. Šenkýř .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - JUREČEK Michal, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: výhra hostů

Hosté zvítězí.