1:3
(0:1)
13. M. Kouřil (vl.)
55. Z. Černý
90. A. Vlček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 13:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřil si spletl barvu dresu, a pomohl tak svému bývalému týmu ke třem bodům


Branky


53. M. Hejduk - 13. M. Kouřil (vl.) , 55. Z. Černý , 90. A. Vlček
22

Nešťastné představení proti svému bývalému týmu, kde ještě na podzim oblékal dres, se přihodilo Matěji Kouřilovi. Ten si v první půli poslal míč do své vlastní sítě a poslal Lhotu do jednobrankového vedení. Lhota následně i dobře zareagovala na snížení soupeře ve druhé půli a v závěru své vedení potvrdila. Odčinila tak alespoň z části zpackaný závěr minulého zápasu s Tlumačovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Začátek jsme úplně nechytli. Dvě jarní kola, dva domácí zápasy, dvě prohry. Takže jsme zklamaní, vůbec jsme to nechytli. Nutno říct, že výkon se Lhotou už byl dobrý, myslím si, že jsme byli i lepší, bohužel děláme chyby, soupeř je trestá, kdežto my se na jakoukoliv šanci hrozně nadřeme. Když už nějaký náznak šance je, tak to zakončení je prostě bídné. Já doufám, že s příštím zápasem už se to změní, protože budeme hrát ve Staňkově na normální trávě. Teď mi to příjde, že když první jarní mistráky jsou na umělce, tak se k tomu přistupuje jako k pokračování přípravy a možná hráči nejsou naladění na to, že už se hraje soutěž. Doufám tedy, že už se to příští zápas změní a i se nám někdo uzdraví, abychom byli ještě kompletnější.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Matěj Kouřil nebyl u nás spokojený, tak změnil dres a Boží mlýny v něm objevili zase toho střelce, bohužel pro něj do vlastní brány (směje se). Tam došlo k nedorozumění mezi ním a brankářem. Náš Venca Bláha vykopával hodně dlouhý míč, no a Matěj před vápnem chtěl prodloužit hlavou za sebe do brankářových rukavic, jenže ten si mezitím vyběhl a na míč už nedosáhl. Venca se samozřejmě hned ptal, zda je to jeho gól, ale vysvětlili jsme mu, že toto je fotbal a ne hokej. Takže si na gól bude muset ještě počkat. Soupeř byl jinak ze začátku nebezpečnější, ale my měli více gólovek, které jsme měli vyřešit jinak. Takže si myslím, že jsme si to vedení po první půli zasloužili. Ve druhé půli jsme se chtěli vyvarovat tlumačovskému scénáři a i když jsme byli trochu přitlačeni a po skrumáži ve vápně jsme inkasovali, dokázali jsme obratem odpovědět Zbyňkem Černým. Vejprnice se snažili, ale vesměs to byly nakopávané míče, které jsme dokázali na menší umělce pokrýt. V závěru jsme pak výhru potvrdili, když skóroval Adam Vlček. Ze zápasu jsme si ale odnesli opět nějaké zraněné a snad to kluci brzy, kromě Kuby Šroubka rozchodí. Ten má natržené břišní svaly.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Kouřil [-] , J. Milota [-] , A. Heller [-] (73. M. Homolka [-] ) , F. Heindl [-] , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , J. Bayer [-] , A. Kolář [-] (46. D. Csambal [-] ) , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - V. Sulek [-] , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] (35. T. Diviš [-] ) , V. Suda [-] - J. Horník [-] , J. Jaroušek [-] , Z. Černý [-] , O. Kotrnoch [-] - J. Eliášek [-] (69. M. Šindelka [-] ) , A. Vlček [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Knapp
Tip experta: výhra hostů

Také bych tipoval vyrovnaný zápas, který skončí výhrou pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích