1:1
(0:1)
27. F. Dolejš (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov překvapil Vejprnice a uzmul ze zápasu jeden bod


Branky


57. J. Kubina - 27. F. Dolejš (vl.)
22

Vejprnice se dostaly do vedení díky standardní situaci, kterou si nešťastně srazil do vlastní brány František Dolejš. Ve zbytku poločasu se skóre nezměnilo a domácí tak byli stále v naději na bodový zisk. Po výměně stran se také právě domácí dočkali... Po parádním centru z pravé strany se hlavou prosadil Josef Kubina a jelikož se do konce zápasu už nic zásadního nestalo, skončilo utkání nerozhodně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen klubu: Naprosto zasloužená remíza se soupeřem z Vejprnic. V první půli měl soupeř více ze hry, měl dvě příležitosti ke skórování, ale až domácí Staňkov si dal vlastní gól Dolejšem a bylo to 0:1. Druhý poločas jsme zaslouženě vyrovnali na 1:1 a myslím si, že jsme mohli vytěžit více ze zápasu, než bod. Ale vzhledem k průběhu asi zasloužená remíza, kterou bereme a jsme rádi za všechny... Pochvalu zaslouží všichni, včetně našich mladých nadějí, jako je gólman Pokorný, Kopecký nebo Kastl.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Ke vší úctě ke Staňkovu, doteď měli jen 1 bod, minulý týden dostali 12 gólů a my u nich remizujeme... První poločas jsme odehráli celkem solidně. Dali jsme gól, šli sami na bránu a měli i další šance, které jsme nevyužili. Bohužel druhý poločas byl od nás ostudný. Pakliže to nebyla sabotáž, tak si nedokážu vysvětlit, co se s námi stalo.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - M. Kastl [-] , T. Kopecký [-] , D. Drudík [-] , J. Mařík [-] (65. V. Mifek [-] ) - J. Vrba [-] , J. Kubina [-] , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] - F. Dolejš [-] , J. Šimůnek [-] (91. M. Traxmandl [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , J. Milota [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , M. Majerčík [-] (88. J. Pospíšil [-] ) , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 26. J. Mařík , 29. D. Drudík , 64. T. Pitipáč , 69. F. Dolejš , 76. J. Kubina , 83. V. Mifek , 90. J. Vrba - 61. L. Rada , 66. D. Křemenák , 69. F. Heindl .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŘÍHA Zdeněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: remíza

Staňkov odčiní šišku z Petřína a uhraje víceméně nečekaný bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů