A. Heller 56. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 14:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vejprnicích rozhodl o výsledku jediný gól z penalty


Branky


56. A. Heller (p.)
25

Vejprnice napravily horší výkon z minulého víkendu a jedinou brankou v zápase dokázaly zodpovědně vybojovat tři body. Mýto se tak díky výhře Holýšova a Stříbra propadlo na 14. příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu patřila spíše hostům, kteří si i vytvořili zajímavé příležitosti. Nejblíže byl brance ve 25. minutě Ineman, který i když mířil do protipohybu brankáře a pod víko, tak se Vavrík dokázal vyšponovat. Omluvil se tak za předchozí zabrnkání na nervy trenérům, když při rozehrávce nahrál míč do soupeře, od něhož se mu naštěstí míč odrazil zpět do rukavic a nebylo z toho nic víc. Gólu se ani na jedné straně diváci nedočkali, takže si dali pivčo, klobásku, schovali se na tribunu před deštěm a vyčkali na druhou půli.

 

V ní už se mohli po deseti minutách hry radovat, konkrétně ti domácí. Po odraženém míči se k němu rozběhl ve vápně Křemenák, jemuž nevyšlo zpracování, ale nešťastně jej ze situace vysvobodil hostující Lenk, který škobrtl o jeho nohu. Jelikož se jednalo o souboj uvnitř šestnáctky, byla nařízena penalta. Míč si vzal střídající Adam Heller, kterému brankář střelu vystihl, ale nedosáhl na ní – 1:0. Stejný hráč pak mohl před koncem zápasu vítězství potvrdit i druhou brankou, ale jeho lob při samostatném úniku přes brankáře Dvořáka nebyl přesný. Hosté srovnat nedokázali a tak odjížděli smutnější.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: První poločas byl víceméně vyrovnaný, možná hosté měli více příležitostí, ale gólovou asi snad jen jednu. Tam nás podržel brankář Vavrík. O poločase jsme si říkali, že je to zápas, ve kterém může rozhodnout jedna chyba, jedna šance. Takže šlo o to, abychom tu chybu neudělali my. Dával jsem na důraz, že kdyby to skončilo remízou, tak se nic neděje, ačkoliv chceme vyhrát, chceme tři body, protože musíme začít něco přičítat. Možná i díky tomu, že jsme dnes měli hodně silnou lavičku, tak s příchodem do druhé půle Hellera a Rady naše hra byla ještě o něco živější. Ve druhé půli si myslím, že jsme byli lepší, po zásluze jsme šli do vedení a měli jsme tam i další šance, které jsme nedotáhli, včetně jedné pojistky Hellera, který loboval vedle. Pojistka nebyla a bál jsem se, aby se hosté nevzchopili stejně, jako minulý týden Staňkov. Ale potom jsme si to víceméně pohlídali, dohráli jsme velmi zodpovědně a kluci si sáhli na dno. Myslím si, že o ten malý kousek jsme v zápase byli lepší.




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , J. Milota [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] (46. A. Heller [-] ) , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] (90. D. Svoboda [-] ) , J. Bayer [-] (87. J. Pospíšil [-] ) , M. Majerčík [-] , D. Csambal [-] (46. L. Rada [-] ) , M. Kouřil [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Dvořák [-] - J. Hereit [-] , T. Hatina [-] , M. Ineman [-] (76. R. Lang [-] ) , M. Lupáč [-] , R. Chvála [-] (81. J. Pelnas [-] ) , M. Lávička [-] , M. Brož [-] , M. Melka [-] (64. J. Pour [-] ) , J. Melka [-] , J. Lenk [-] (64. P. Štych [-] )

ŽK: 33. D. Csambal , 64. R. Dvořák , 81. D. Křemenák , 90. A. Heller - 30. M. Brož , 65. M. Lupáč .
Hráči zápasu: D. Křemenák .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Petrželka František - STROLENÝ Petr, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: remíza

Zde očekávám velmi vyrovnaný zápas. Mezi týmy je v tabulce rozdíl pouhých tří bodů, o to budou mít oba celky větší motivaci zvítězit. Můj tip, ale připadá na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích