0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice na jaře konečně vyhrály, odnesly to Vejprnice


Branky


11. D. Kroc , 58. M. Habr , 67. M. Svoboda
21

Pro Vejprnice to byl nejhorší výkon s ohledem na závěrečné skóre po zimní pauze. I přesto, že domácí fotbalisté po většinu zápasu drželi míč na svých kopačkách, nedokázali se přesně prosadit a zároveň opět dělali chyby ve své obraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opakující se chyba

Neblahé vzpomínky mají vejprničtí na předchozí zápas ve Zruči, ve kterém o vítězství domácích rozhodla chyba brankáře Vavríka v rozehrávce mezi stopery. A o podobnou minelu se bohužel pro jeho tým postaral vejprnický brankář i tentokrát. V 11. minutě jeho rozehrávku vystihl navrátilec do radnického dresu David Kroc, který následně vracejícímu se brankáři poslal míč do protipohybu a hosté mohli slavit. I když se domácí dostávali k šestnáctce soupeře, po rchlém výpadu mohl navýšit Polášek, ale jeho střela z první mířila mimo. Na chvíli opaření domácí umožnili hostům ještě dostat se do několika příležitostí, ale ty se neuchytily a tak opět začínali přebírat otěže Vejprnice. Postupně se dostávali do šancí a zejména ze standardních situací se mohli prosadit. Nejprve Heller mířil jen z malého vápna do náručí Voláka a ke konci poločasu, po žlutém faulu Rýdla, se k hlavičce dostal Rada, který mířil z blízka těsně vedle.

 

Rychlé brejky rozhodly

Ve druhém dějství přišla pro hosty špatná zpráva v podobě zranění střelce první branky. Ale výborně Kroce na hřišti zaskočil připravený žolík Svoboda, který opět hýřil aktivitou. Vejprnice postupem času začali sázet čím dál více na centrované míče do šestnáctky,a le přes vysokou obranu hostů neměli šanci se prosadit. A tak se opět ozvali na druhé straně produktivní hráči Sokola Radnice. Po autu ze strany poslal hlavou Polášek míč za obranu pro Svobodu, ten nalezl do vápna nabíhajícího Martina Habra, který z první poslal míč nad přemisťujícího se Vavríka. A aby toho od Matěje Svobody nebylo málo, využil zisku míče od Michala Krče, zavezl jej do šestnáctky, "udělal" soupeře a slabší nohou vymetl vzdálenější šibenici - 0:3. Vejprnice následně hnaly už vše dopředu, ale hosté odvedli v zadních řadách zodpovědný výkon a neumožnili domácím fotbalistům dostat se byť jednou brankou do zápasu. I když byl blízko například střídající Davídek se svou hlavičkou, která jako jedna z mála střel mířila mezi tři tyče, neprosadil se.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: První gól jako přes kopírák s tím ve Zruči. Takové góly nedostanou jiné týmy ani za 2 sezóny... Zbytek už se mi ani nechce komentovat. Souhlasím s trenérem Aubrechtem, že jsme byli fotbalovější, častěji drželi míč, ale to je nám k ničemu, když naše útočné snažení končí před vápnem.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Domácí hráči byli lepší v držení balonu a kombinaci, byli fotbalovější. Avšak chyběla jim podle mě rychlost, kterou by naší obranu překonali. My se tak stačili zodpovědně posouvat a dokázali jsme trestat chyby, které soupeř udělal. Vítězství jsme již potřebovali a jsme za něj moc rádi. Kluci si to za předvedený výkon ve Vejprnicích zasloužili.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (75. P. Davídek [-] ) , J. Pospíšil [-] (46. J. Bayer [-] ) , J. Milota [-] (75. M. Homolka [-] ) , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , M. Krč [-] , P. Valenta [-] , D. Krč [-] , D. Rýdl [-] - J. Esterka [-] - F. Polášek [-] , Š. Huttr [-] , D. Kroc [-] (55. M. Svoboda [-] ) , M. Habr [-] (75. D. Fencl [-] )

ŽK: 69. V. Puhlovský - 41. D. Rýdl .
Hráči zápasu: F. Polášek , M. Krč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů