A. Heller 41. (p.)
L. Rada 45.
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mohu hodnotit jen, že máme tři body, což je nejdůležitější, hlásí trenér Paul


Branky


41. A. Heller (p.) , 45. L. Rada - 5. J. Šebek
26

Vejprnice se výkonnostně v posledních zápasech zvedaly a jistě byly i díky naopak výsledkově skomírajícím Černicím favoritem. Jenže v utkání to bylo přesně naopak a domácí tedy mohou být rádi, že nakonec vyválčili všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 5. minutě si našel před domácí šestnáctkou odražený míč Jan Šebek, který se futsalově prosmíkal mezi třemi hráčemi a bodlem k tyči, které je mu z futsalu vlastní, poslal svůj tým do vedení. Domácí se snažili o srovnání, ale víceméně se do vápna jinak, že ze standardních situací nedostali. A zde byli v pozoru hráči v modrých dresech. Ti navíc domácím v útočném snažení konkurovali a dokonce byli i nebezpečnější. Ale další branku nepřidali.

 

Ke konci poločasu se domácí dostávali z pravé strany dostávali do vápna, záložník byl faulován a byl odpískán pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Adam Heller a zavelel k obratu. Ten dokonal v poslední minutě poločasu po standardní situaci Libor Rada.

 

Ve druhém dějství se hrálo opět aktivně na obě strany, ale na obou stranách bez využitých šancí, které by nějak ovlivnily konečný výsledek zápasu. To nakonec více těšilo vejprnické, kteří si po závěrečném hvizdu sudího Křena mohli oddychnout a zaradovat se ze třech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Chtěli jsme navázat na velmi dobrý výkon ze Stříbra, což se bohužel vůbec nepodařilo. Chtěli jsme potěšit diváky, kterých přišlo hodně protože ve Vejprnicích byla pouť, takže přišlo více lidí než normálně. To se taky nepodařilo. Takže jediné co mohu hodnotit je, že máme tři body, což je nejdůležitější. Mají stejnou hodnotu jako ty ze Stříbra, takže historie se neptá, jak se říká... Cením si toho, že jsme to otočili, výkon ale nebyl dobrý. Je pro mě záhadou, proč jeden víkend dokážeme předvést pěkný výkon a o týden později něco, co proběhlo dneska. Ale ono je asi těžší jednu výhru hned potvrdit. I vím, že se nám možná lépe hraje venku, než doma... Celkově to prostě teď nebylo ono, ale tři body jsou doma.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Bylo vidět, že oba týmy mají svoje problémy. Nehrál se žádný extra fotbal. My jsme vytěžili z aktivního nástupu vedoucí branku, po které postupně aktivitu přebírali domácí. Aktivita to byla ale spíše platonická, tak zkusili vyslat jednou po křídle i místního psa. Zápas nakonec rozhodla poslední pětiminutovka první půle. Nejprve dárek v podobě penalty a pak neodvrácená standardka a bylo to 2:1. V druhé půli jsme se spíše museli snažit, aby nám Vejprnice neodskočily na větší rozdíl. Dopředu jsme toho už moc nepředvedli. Trápí nás absence a zdravotní potíže i u větší části těch, co hrají.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (65. J. Milota [-] ) , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] (87. L. Tarantík [-] ) , J. Bayer [-] (78. J. Pospíšil [-] ) , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Baloun [-] - M. Trnka [-] , K. Fürbacher [-] , V. Kotěšovec [-] , J. Miletínský [-] (62. V. Filip [-] ) - K. Zeliński [-] (83. V. Motlík [-] ) , J. Pipaš [-] (87. J. Šíp [-] ) , J. Petr [-] - M. Chvojka [-] (46. D. Oncea [-] ) , J. Šebek [-] , J. Nedvěd [-]

ŽK: 83. R. Dvořák - 20. J. Petr , 40. K. Fürbacher , 42. J. Pipaš , 88. V. Kotěšovec .
Hráči zápasu: L. Rada .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Vejprnice si to doma pohlídají a proti Černicím, kterým poslední zápasy nefunguje obrana, zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

S Černicemi máme čerstvou zkušenost a Vejprnice po delší době konečně otevřeli stavidla. Tipuji vyrovnaný zápas a výhru Vejprnic o jeden gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích