0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:30

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leitl doplatil na své emoce červeným trestem, což Vejprnicím pomohlo k převaze na hřišti


Branky


21. A. Heller (p.) , 48. D. Svoboda , 57. M. Kouřil
24

Vejprnice se před semifinále Poháru PKFS naladili výhrou v Tlumačově, který vyhrály třígólovým rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zaznamenali hosté z Vejprnic z pokutového kopu, který zahrával Adam Heller poté, co byl jeho spoluhráč v domácí šestnáctce faulován. Sudí neměl o penaltě pochyb a zmiňovaný vejprnický ostrostřelec tak poslal svůj tým do vedení. 

 

Vejprnice nadále lépe kombinovaly a dostávaly se do nebezpečnějších šancí, než začala poslední desetiminutovna "o ničem". V ní se více diskutovalo s rozhodčím, namísto hrálo a vyvrcholilo to situací, kdy byl faulován domácí Leitl, hostující Rada s míčem po odpískání cupital ke své bráně zdržujíc hru a když sudí nereagoval, vzal to kapitán Tlumačova doslova do svých rukou a stržil Radu na zem. Za tento incident uviděl vejprnický hráč žlutou kartu, ale Luděk Leitl bohužel pro jeho tým, červenou. Nejzkušenější hráč Tlumačova tak nemohl svému týmu do konce zápasu více pomoci.

 

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, kteří během dvanácti minut rozhodli o tom, že si odvezou všechny tři body. Krátce po výměně stran se nejprve prosadil Daniel Svoboda, který nadvakrát překonal obranu i brankáře domácího celku. V 57. minutě pak uzavřel skóre zápasu na 0:3 Matěj Kouřil, který využil přihrávky od Svobody a zavěsil k tyči. Domácí hráči ještě reklamovali ofsajd, ale sudí správně viděl za všemi hráči stát Lukáše Svobodu, který ofsajdovou past tímto narušil.

 

Domácí příznivci mohli alespoň v závěru zápasu pokývnout, že se srovnaly početní stavy na hřišti, když se po výměně názorů s doácím hráčem odporoučel po druhé žluté kartě ven ze hřiště hráč se statistikou 1+1, Daniel Svoboda.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Myslím, že jsme byli od začátku lepším mančaftem jak v kombinaci, tak při vytváření nějakých šancí, které jsme pak proměňovali. Zasloužené vítězství. Soupeř měl na začátku pár pěkných akcí, kdy tam zazlobil buď Luďa Leitl, nebo Kobes. Bohužel pro Tlumačov se Leitl nechal vyloučit za sražení hráče v přerušené hře, Kobes na začátku druhé půle střídal a Pfeifer byl stále zraněný, takže soupeř toho dopředu moc nepředvedl a bylo to vyloženě o nás. Nám se zápas povedl, gólů mohlo být ještě o trošku více, ale jsme spokojení.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Šinál [-] , M. Džugan [-] , M. Schneider [-] , D. Kobes [-] (52. R. Šindelář [-] ) , V. Jansa [-] , D. Žák [-] , V. Kašpar [-] , O. Rottenborn [-] , L. Svoboda [-] , L. Leitl [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (67. J. Milota [-] ) , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] (85. A. Bayer [-] ) , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-] (77. J. Pospíšil [-] )

ŽK: 46. D. Žák - 19. D. Svoboda , 42. L. Rada , 53. A. Heller . ČK: 42. L. Leitl - 89. D. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Svoboda .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Sirový Václav - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Martin Mangl
Tip experta: remíza

Vejprnice se v poslední době zvedly, ale Tlumačov je doma velmi nepříjemným soupeřem pro každého soupeře. Myslím, že Slavia bude v poli kombinačně dominovat, ale Start bude těžit z toho, v čem je silný. Tady očekávám plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza