1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšovu remíza opět nepomohla, baráž je za rohem


Branky


25

Holýšov drží pravděpodobně poslední barážovou pozici, na kterou může ještě dle matematických předpokladů odsunout jedenáctý Rapid. Ten v páteční předehrávce remizoval se Zručí a Holýšov tak měl velkou šanci na snížení ztráty. Ale Vejprnice řekly ne, my chceme alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Do zápasu jsme šli s tím, že musíme urvat 3 body. Z obou stran to bylo hodně opatrné a více na míči byly Vejprnice. Ale jak říkám, nikdo moc nechtěl udělat chybu, takže poločas skončil bez branky. Nám se hned z kraje druhé půle podařilo dát branku po hezkém lobu Valachoviče. Poté jsme se jen snažili udržet vedení, protože máme obrovský problém teď dávat góly. Jenomže stejně jako v Nýrsku jsme to nevydrželi a hosté asi 4. dorážkou z rohu skórovali. Musíme ještě bojovat do konce a věřit, že se zachráníme bez baráže. Chtěl bych poděkovat Valachovi, který i přes velkou bolest kolene nám pomohl a dal i gól. Navíc jsme všichni v kabině rádi z návratu kapitána, který opět dodal střední záloze potřebný klid.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Měla to být neděle za 3 body, stejně jako v Nýrsku, ale bohužel máme pouze bod. Domácí jsme přehrávali, ke konci mi přišlo, že se i modlili, aby byl konec, jak jim docházeli síly. Nakonec mají bod a přeju jim, ať v baráži uspějí. Nám chybí kvalita ve finální fázi. Snad se to od příští sezony změní.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Valachovič [-] (74. L. Bozděch [-] ) , V. Kaas [-] (81. A. Kozák [-] ) , J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , M. Růžička [-] , M. Černohorský [-] (92. L. Hess [-] ) , L. Prokop [-] , D. Zavadil [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , J. Milota [-] (66. J. Pospíšil [-] ) , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] (88. L. Sobolík [-] ) , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

ŽK: 42. T. Michálek , 85. A. Kozák , 88. R. Kraus - 36. D. Svoboda , 56. M. Kouřil .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - KŘÍŽ Lukáš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ondřej Kotrnoch
Tip experta: remíza

Další vyrovnaný zápas. Skončí dělbou bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích