4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie potvrdila roli favorita, hattrickem se blýskl Janík!


Branky


40. V. Janík , 44. V. Janík , 65. J. Sluka , 85. V. Janík
3

Na první jarní zápas vycestovali chlumínští na horkou půdy do Kralup, které vévodí tabulce. O výhře 4:0 rohzhodl Vojtěch Janík, který nasázel hattrick a přidal jestě jednu asistenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupila lépe Čechie. Byla lepší na balónu, nicméně Chlumín disponoval skvělě organizovanou obranou, do které se těžko dostávalo. Ta poprvé kapitulovala až ve 40. minutě a hned vzápětí ve 44. O oba góly se postaral rozjetý Janík. Uklidnil tak atmosféru v týmu a do kabin se odcházelo za stavu 2:0.

 

V druhé půli byl scénář zcela stejný. Čechie držela většinu času míč na soupeřově polovině a nepouštěla ho do větších šancí. Z velkého tlaku skóroval v 65. minutě Sluka (Čechie) a zápas byl rozhodnutý. Čechie tak prosřídala některé hráče, a pokračovala v dominanci. Chlumín takovou možnost neměl, jelikož sotva poskládal základní jedenáctku. V 85. minutě korunoval výkon svým třetím gólem Janík a upravil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Kralupy n.Vltavou
František Kovář: Zápas to byl pro nás velice těžký. Chlumín hrál vzadu organizovaně a my jsme hodně kazili finální přihrávky. Jsme rádi, že jsme získali tři body a už se soustředíme na další zápas.

TJ Sokol Chlumín/Tuhaň
Pavel Douša: Byl to typický zápas prvního s posledním. Čechie byla dravá po gólech, a my jsme se snažili jich co nejméně dostat.



Sestavy


FK Čechie Kralupy n.Vltavou
T. Pospíšil [-] - F. Kovář [-] , D. Dobiáš [-] , J. Sluka [-] , K. Janík [-] , M. Pospíšil [-] , L. Hruška [-] , M. Pospíšil [-] , V. Janík [-] , M. Prášil [-] , J. Vydřihost [-]

TJ Sokol Chlumín/Tuhaň
T. Čermák [-] - L. Streňo [-] , P. Němec [-] , J. Lerch [-] , T. Baran [-] , V. Pašek [-] , O. Nedbal [-] , M. Šobr [-] , T. Morava [-] , M. Yakovlev [-] , J. Žebro [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVÁK Vladimír - KOSTELNÍČEK Petr (N), DOUŠA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Jareš

Expert: Martin Klicman
Tip experta: výhra domácích

Utkání mezi prvním a posledním týmem soutěže. Chlumín se bude modlit, aby nedostal více jak 10 gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích