1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání, plný napětí


Branky


4

Zápas, který byl pro oba týmy rozhodující začal spíš na straně Litole, po necelé půl hodině začali nabírat na otáčkách Rožďálovice a byla to jízda! Po dlouhém boji, si hosté odváźejí první místo v tabulce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek si vymezil vedení

Ze strany Rožďalovic, je to první jarní utkání na soupeřově horké půdě a to v Litoli, Litolští po minulé navštěvě v Tatcích, hráli tentokrát na své trávě. Ze začátku se domácím dařilo a byly schopni si vytvořit několik šancí na skóre, to se ale bohužel nestalo a to díky bravurní obraně hostů. Ve 28' minutě nabrala hra zpětný ráz a ve vedení byly Rožďalovice.

 

V té minutě  Vojtěch Bubla utěšenou střelou zpoza velkého vápna otevřel skóre. První branka škutéra a také úvodní, Rožďalovice uklidnila a po rychlích kombinacích si vytvořili další čtyři gólové situace, z toho dvě skončili na brankové konstrukci. Do konce prvního poločasu se až tak velmi nic neudálo a tak jdou do šatny oba týmy s vejsluškou 0:1.

Rozhodujících čtyřicet pět minut!

Do druhého poločasu vyslali Rožďalovice, novou posilu Chunga ze Slavoje Vyšehrad a pokračovali ve hře tak jako z poloviny prvního poločasu.

Vstřelili další dvě krásné branky z dalších pěti gólových šancí a Litol zcela "rezignovala". Do zápasu pak Rožďalovice vyslali Radimvšechny jejich dorostence.

Litoli se podařilo skórovat z jedné vytvořené šance čestný gól.



Ohlasy k zápasu


FK Litol
Tomáš Černý - trenér: Bojovné utkání, do kterého jsme vstoupili lépe, vypracovali si několik šancí na skórování ale rozjásat domácí fanoušky se nám bohužel nepodařilo a tak to byli hosté, kdo vstřelil první branku utkání. V druhém poločase už byli hosté lepší a po našich chybách znovu skórovali. Nám se v závěru utkání podařilo jen kosmeticky upravit výsledek na konečných 1:3. Děkujeme Všem fanouškům za podporu, byla to pro nás první a věříme, že také poslední prohra na domácím pažit!

FC Trnavan Rožďalovice
Radim Králík: Chci tímto poděkovat všem 16 nominovaným hráčům, přenesli veškeré taktické pokyny na hřiště a zápas zcela ovládli. Poděkování patří také našim fanouškům, kteří nás přijeli na těžký zápas o první místo podpořit ve speciálně vypraveném autobuse.



Sestavy


FK Litol
L. Michňa [-] - M. Baran [-] , M. Dzurko [-] (79. F. Fárka [-] ) - S. Ježek [-] (73. M. Pokorný [-] ) , J. Řehák [-] , J. Cáska [-] , T. Černý [-] , L. Fér [-] (29. R. Šemberk [-] ) , M. Neuhausel [-] , M. Šubrt [-] , O. Novotný [-] (70. J. Svoboda [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
P. Lorenz [-] - L. Dont [-] , B. Kulychok [-] - H. Tu [-] (46. C. Vu [-] ) - D. Hora [-] (82. Š. Michálka [-] ) , F. Veselý [-] - M. Paroulek [-] , M. Havránek [-] , V. Bubla [-] (76. M. Plch [-] ) , P. Rulc [-] (80. J. Čapek [-] ) , M. Grospič [-]

ŽK: 53. M. Baran , 90. M. Neuhausel - 6. P. Lorenz , 16. V. Bubla , 53. D. Hora , 87. M. Grospič .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nepovím František - VOLF Zdeněk, MIČUTA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Martin Vacek - Brankář Kostomlaty
Tip experta: výhra hostů

Litol, podle mě nezačala moc dobře, prohrála dohrávku v Louční, horko těžko vyhrála v Tatcích, Rožďalovice doma přejeli Nymburk, takže jsou posílený, asi by to měl být hezký fotbal, doufám že se na něj lidi přijdou podívat, protože bude fakt hezký, já tedy sázím na Rožďalovice.