EXPERT TIP - 18.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 2.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Vacek - Brankář Kostomlaty

Aktivní hráč/brankář v Kostomlatech je od 21.03.2018. Jeho herní kariéra je velmi dlouhá, s dvěma přestupy a s velkým počtem hostování.Je registrován od 19.09.1991.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Litol, podle mě nezačala moc dobře, prohrála dohrávku v Louční, horko těžko vyhrála v Tatcích, Rožďalovice doma přejeli Nymburk, takže jsou posílený, asi by to měl být hezký fotbal, doufám že se na něj lidi přijdou podívat, protože bude fakt hezký, já tedy sázím na Rožďalovice.

Tip experta: 1 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Kněžice beznadějně poslední, ale uhráli bezbrankovou remízu v Křinci, nevím jak zápas probíhal, Hrubý Jeseník si myslím že body venku moc nesbírá, lepší je doma. Do konce minule prohrál doma i s Přerovem, tak tady bych vsadil na to že podle mě Kněžice vyhrají.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Myslím, že to je jasná remíza.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Loučeň má teď dobrou jarní formu, takže si myslím že by mohla vyhrát.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Taky si myslím že by to mohl být zajímavý zápas, uvidíme o kolik hráčů se posílí Polabanský Béčko, Krchleby mají zkušený tým, bude to těsně ale myslím že Polaban vyhraje.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Strašně bych si přál, aby jsme tam, vyhráli nebo aspoň měly nějaký bod ale bude to ukrutně těžký, Poděbrady jsou mladý běhavý tým, ještě si myslím že nás dají na umělku, která je rovná, hezký se tam nahrává, takže tam si nás budou mladý kluci točit takže, nemůžu tipovat ale přeji si aby jsme tam uhráli dobrý výsledek.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Vzhledem k tomu že Předhradí jsme hráli mi a jak jsem již před tím řekl, zápas byl takový nijaký, nepohledný, nebojovný, Křinec je silný tým ale zase doma neporazil naposledy Kněžice, tak mi z toho logicky vychází remíza, ale myslím že o maličko bude lepší Křinec.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Vlasák 4
2. Tomáš Mlynka 4
3. Radek Hruška 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.