M. Špalda 30. (vl.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidná hra z obou stran


Branky


30. M. Špalda (vl.) - 38. J. Bašus
4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První skóroval Přerov

Přerov je v tabulce hned pod Loučení, takže Loučeň jasně chtěla bodovat, což se částečně podařilo. V Přerově, se jim body vžy získávali těžko. Těžký terén a domácí hrají na své trávě důrazný a tvrdý fotbal. První poločas a celkově zápas začal v dobrém tempu, po menších šancích na obou stranách. Světlé momenty hry střídali občas chyby a někdy i zbytečné ztráty.

Postupně během prvního poločasu začala mít Loučeň lehkou převahu a několik slibných šancí, i po rohových kopech, kterých hodně zahrabali. Nic méně první gól přes to skončil u hostující Loučeně, kdy po pěkném pasu a přenesení hry na pravé křídlo, kdy Loučeňe obránce se při bránění nedomluvil s gólmanem a uklidil malou domů rovnou do brány.

Z těchto dlouhých pasů, Přerov hrozil nejvíce. Naštěstí se Loučeni do poločasu podařilo vyrovnat. Po akci na pravé straně se balónu ujal Jakub Bašus a po pěkných kličkách, kdy přehrál tři protihráče si navedl balón až téměř na střed z zpoza vápna zatočil balón ke vzdálenější tyči. Krásný vyrovnávací gól!

 

 

 

 

Druhý poločas, proběhl klidně

Druhý poločas byl vyrovnaný, šance na obou stranách. Oba týmy podrželi gólmani ale také trošku nešikovnost a smůla útočících hráčů. Po zápase lze říci, že remíza byla spravedlivá 



Ohlasy k zápasu


Sokol Přerov n. Labem
Cílek Jan: Bojovné utkání, Loučeň byla technicky lepší, Přerov spíš bojoval. Šli jsme do vedení vlastním gólem, zbytek utkání spíše na půli hřiště, pro nás remíza.




Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
P. Bařina [-] - J. Kratochvíl [-] , R. Galovič [-] (46. P. Breškovec [-] ) , J. Adamec [-] (46. L. Milaniak [-] ) , O. Plíšek [-] , M. Čurda [-] , J. Prokeš [-] , A. Neuhausel [-] (70. D. Martínek [-] ) , M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] (70. L. Forejt [-] ) , R. Veselý [-] (84. J. Halbich [-] )

FK Loučeň 1893
R. Polák [-] - J. Ekl [-] (70. T. Plíva [-] ) , P. Mareš [-] , J. Vaněk [-] , J. Bašus [-] (84. M. Váňa [-] ) , M. Špalda [-] , J. Štěpánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , L. Holub [-] , D. Pinkas [-] (46. J. Šulc [-] )

ŽK: 88. M. Šenkýř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavička Pavel - SALAVA Václav, BALŠÁNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Štěpánka Nikolićová

Expert: Martin Vacek - Brankář Kostomlaty
Tip experta: výhra hostů

Loučeň má teď dobrou jarní formu, takže si myslím že by mohla vyhrát.