Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban přivítal Krchleby v Nymburce


3

Polaban si na domácí půdě držel balón, Krchleby si tvořili šance na góly, vyrovnaný zápas je kousek od remízy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako každý zápas ze strany Polabanu, opět dostali velmi brzo první gól a to už ve 4'. Mlynky střela za velkém vápně, brankář vyrazil před sebe a Kluzáček uklidil míč do sítě. Po obdržené brance se Polaban probudil a začal hrát, postupně se dostávali do hry, začli více kombinovat a vytvářet si gólové šance.

Bohužel Krchlebům se už v prvním poločase nepodařili proměnit dalši gólové šance. Mlynka z úhlu nedal a Kynčl napálil míč do břevna, přišla chyba po výkopu Krchleb a domácí využili situace. Byla to 36' kdy se Tomáši Protivnému povedla dát vyrovnávací branka a hru tím malinko uklidnil.

 

 

 

 

 

Od začátku druhého poločasu, byla spíš hra na straně hostů, Polaban více kombinoval a vytvářel si šance. Krchleby nebyly po zadu a zodpovědně bránili a věřili, že dokáží vstřelit branku. Krásnou gólovou šanci měl z Polabanu mladý útočník Tomáš Kukla, ale bohužel gólman z Krchleb "začaroval" a povedlo semu ji chytit. Ke konci zápasu v pokutovém území Krchleb, šel dlouhý balón na hlavu Matyáše Luňáčka, který byl v souboji sražen loktem k zemi, rozhodčí faul údajně neviděl a penaltu neodpískal. 

 

V 84' domácí obránce namazal Mlynkovi, který předložil míč před prázdnou bránu volnému J. Nedorostovi a ten v pohodě vsítil. Do konce zápasu to oba týmy nějak ukopali. Tímto skóre 1:2 končí zápas a v přátelském duchu odcházejí do svých kabin, Krchleby si odnáší výslužku tří bodů. Dominik Procházka k zápasu doplnil, velmi by chtěl pochválit kluky za bojovný výkon až do poslední minuty utkání, jen více musí proměňovat šance, které si dokáží vytvořit. Bohužel Polaban do dalšího zápasu bude oslaben o jednoho hráče.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk B
Tomáš Protivný: Chtěli jsme první zápas doma vyhrát. Prvních 20mimut nebylo od nás dobrých. Z toho jsme inkasovali po naší chybě. Ale zvedli jsme se, vyrovnali brankou Protivného a druhý poločas byl úplně jiný, měli jsme asi tři tutovky které jsme neproměnili. Bohužel soupeř nás za to potrestal znovu po naší chybě v obraně. Mohlo to vypadat jinak po neodpískané penaltě. Musím poděkovat klukům, hrají proti 10-15let starším chlapům. Takový zápas naši mladý potřebují, potřebují se vyhrát.

TJ Sokol Krchleby
Tomáš Mlynka: Chtěl bych pochválit celý tým za přístup k utkání. Bojovali jsme jako tým a vyhráli jsme jako tým. Mrzí mě několik tvrdších zákroků jak z naší, tak ze soupeřovi strany. Chtěl bych pochválit Nymburk, protože se snažil hrát fotbal, ale myslím si, že jejich mladým hráčům stejně jako to bylo u Poděbrad chybí pokora.



Sestavy


SK Polaban Nymburk B
O. Luňáček [-] - M. Šubrta [-] , T. Kukla [-] (84. J. Šimon [-] ) , K. Hanzal [-] , M. Šimon [-] , L. Kovacs [-] , T. Protivný [-] , M. Luňáček [-] , J. Ruszó [-] (68. Š. Novák [-] ) , M. Svoboda [-] (46. D. Filip [-] ) , T. Hrbáček [-]

TJ Sokol Krchleby
P. Soukup [-] - J. Nedorost [-] , Š. Kluzáček [-] (71. M. Nedorost [-] ) , T. Mlynka [-] , Z. Doležal [-] , J. Kubík [-] (64. V. Jakeš [-] ) , T. Kyncl [-] , M. Jareš [-] , J. Flachbart [-] , J. Bobek [-] , F. Pařízek [-] (88. J. Flachbart [-] )

Počet diváků: 125. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - PROCHÁZKA Václav, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpánka Nikolićová

Expert: Martin Vacek - Brankář Kostomlaty
Tip experta: výhra domácích

Taky si myslím že by to mohl být zajímavý zápas, uvidíme o kolik hráčů se posílí Polabanský Béčko, Krchleby mají zkušený tým, bude to těsně ale myslím že Polaban vyhraje.