1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov si přivezl i z horké hředelské půdy bod + FOTO


Branky


0

Před skvělou diváckou kulisou, kterou by hředelskému stadionu mohli závidět i v ligovém Jablonci, měl tu čest hrát černý kůň soutěže. Janov už v této sezoně nepatří na chvost tabulky, nýbrž okupuje pátou pozici a je téměř za vodou. Dokazuje to i vybojovaný bod v předposledním kole na nelehké půdě ve Hředlích...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byl to zápas bojovný, ale s minimem šancí. Obě mužstva předvedla pěkný fotbal, nebyla nouze o dramatické situace na obou stranách, napětí si fanoušci užili až do poslední minuty hry. Prostě remízový zápas.

Domácí měli silnější mezihru, ale hosté, kteří hráli na brejky Sajnera, byli nebezpečnější. Ve velmi dobré šance se ocitl Rosa, naopak Hředelští brankáře Kopáčka v prvním poločase vůbec neohrozili.

Více příležitostí nabídla až druhá půle, která byla stejně tak na branky chudá. Dvakrát mohl skórovat opět Rosa, na druhé straně zahrozila nejvíce hlavička Doška a vlastní branku si málem vstřelil Kloub.

Domácí se přes úpornou obranu hostů neprosazovali. V nastavení druhého poločasu mohl rozhodnout Bechner, ale zvolil ukvapené zakončení a jeho střela levačkou skončila hodně mimo.

Pokutové kopy začali hosté Konvalinkou, kterého vychytal Malinovský. Stejně tak Kopáček vychytal Slámu. Skoupý vysoko přestřelil, Došek poslal Hředle do vedení. Melč s pomocí tyče vyrovnal, Vojtěch Šmíd poslal Kopáčka na opačnou stranu a dostal domácí opět do vedení.

Sajner s přehledem vyrovnal. Do vedení šly Hředle opět po trefě Bechnera. V páté sérii Kopáček trefil břevno a na Vitnera se už nedostalo.

 

 

 

 

 

 

Fotografie: Tomáš Kinter



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář (vedoucí): Opět jsme doma ztratili, a troufám si říci, že opět naprosto zbytečně. Hosté se zatáhli a v devíti stáli na vlastní šestnáctce a my si s tím neuměli poradit. Nakonec měli Janovští větší šance jak my, i když jsme mohli vyhrát nakonec my. Šance, ve které se objevil v nastavení Bechner, se musí proměňovat. V penaltách jsme byli šťastnějším týmem, ale dva body jsou pro nás málo.

Sokol Janov
Tomáš Kinter (vedoucí): Našim hráčům se podařilo splnit všechny pokyny trenérů a pokrýt nebezpečné hráče domácích jak při rozehrávce tak v zakončení. Opět nás trápilo zakončení. Podzimní část soutěže zakončíme na našem hřišti s celkem Jesenice a bodový zisk s tímto soupeřem by nám umožnil setrvání v klidných vodách tabulky.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , V. Holý [-] , M. Došek [-] , P. Houdek [-] - M. Holý [-] (46. P. Hrbek [-] ) , D. Šmíd [-] (68. M. Pichnarčík [-] ) , V. Šmíd [-] , J. Sláma [-] - D. Bechner [-] , A. Vitner [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Koukal [-] (68. J. Skoupý [-] ) , J. Melč [-] , V. Šťastný [-] , J. Kloub [-] - T. Čuda [-] (82. A. Alijevič [-] ) , M. Haluza [-] (46. P. Roubík [-] ) , Z. Rosa [-] , J. Kail [-] (71. J. Koukal [-] ) - R. Konvalinka [-] , P. Sajner [-]

ŽK: 87. P. Houdek .
Hráči zápasu: P. Houdek - J. Melč .
Místo: FK Hředle. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sýkora Antonín - Zdeněk Polívka, Petr Sedláček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.