4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty pokřtily nové hřiště premiérovou výhrou + FOTO


Branky


0

Senomatští hráli poprvé konečně doma a evidentně se chtěli na nově zrekonstruovaném hřišti předvést. Na pěkně připraveném pažitu se utkali s lídrem tabulky a všech sto přítomných diváků bylo svědky nečekaného průběhu. Domácí poprvé vyhráli, Olympie Rakovník premiérově prohrála. I takový je osud... Sečteno podtrženo - byl to obětavý, zodpovědný výkon, proti ležérní a bez náboje hrající Olympii. Když nebudeme počítat polopčasovou přestávku, Jakub Vávra zasadil během třinácti minut Rakovníku tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tragický poločas Olympie

Rakovník se v Senomatech jako favorit rozhodně nepředvedl. Nátlak z první minuty byl totiž pouze chvilkový a bez efektu. T. Koch se položil do střely a vyražený míč spadl jak na podnose před Kalfiřta, který z metru neuváženě vpustil do míče až moc síly na úkor přesnosti a trefil pohotovou ruku Kučaby v brance Senomat. Paradoxně to byla největší šance hostů, kteří se následně řítili do brejku.

Výkop Kučaby neodhadl Klátil, míč doskákal až ke kapitánovi Karnoldovi, který z úhlu propálil Kocha pod víko - 1:0. V 6. minutě ještě naděje Rakovníka skomírala, ale průnik Ogurka přes půl hřiště skončil jen na těle gólmana Kučaby. Z následného rohu mířil vedle Číhař.

Na druhé straně už byl v permanenci ale zase B. Koch, když vyškrábl z pod břevna přímý volný kop, který mu nadzvedl vlastní bránicí hráč. Senomaty si držely územní převahu a vyplodily hned tři tutovky po sobě. Králička se mezi tyče netrefil, zblokovaný míč doletěl ke Karnoldovi, toho ale reflexivně na čáře vychytal Koch. A konečně trojku zahozených šancí korunoval Havel, který z metrů překopl i branku.

Karnold si vybral střeleckou smůlu ještě ve 30. minutě, kdy trefil po technické střele tyč. V další šanci, kterou Olympie opět neuhlídala, se ocitl Vávra, ale zatím domácí neslavili. Vávra si vše vynahradil o pár minut později, kdy po dlouhém pasu získal míč a stanovil poločasový výsledek 2:0.

Opaření hosté, se kromě jediného centru do vápna a následného rohu těsně před přestávkou, na nic nezmohli.

Jakub Vávra všem ukázal, jak se bojuje

Ani druhá pětačtyřicetiminutovka nezačala pro Rakovnické vesele, protože hned z kraje navázal Vávra na svoji dravost a po hrubce Klátila, který propadl při odkopu míče, neměl domácí útočník problém podél bezmocného Kocha zakončit - 3:0.

Dokud to šlo, tak Senomaty to na branku Olympie sypaly pod velkým tlakem. Není divu, že nalomení hosté chybovali i počtvrté, a to když dostal Vávra nádhernou kolmici středem hřiště mezi Seiberta a Křováčka, počkal si na Křováčkův návrat, udělal mu kličku do protipohybu a poslal mazácky balon na vzdálenější tyč - 4:0.

Hosté byli na ručník a nepomohlo jim ani vysunutí Ecka, které v případě minulého zápasu zabralo. Absence středopolařů Koláře a Kokšála byla citelná. Druhý jmenovaný nastoupil do hry s poraněným svalem v 67. minutě, a i když hru Olympie rapidně oživil, Senomaty už výsledek hlídaly a drama nedopustily. Kučabu obstřeloval Ogurek, Křováček i Topinka, ale to byly spíš čudly z větší vzdálenosti.

Vážnější šanci měl v malém vápně akorát Číhař, kterému chyběly milimetry, aby lépe lízl centrovaný míč Kokšála. Naopak domácí v závěru zabrnkali na nervy už tak beznadějným hostům, když si připravil gólovku Vávra a Kodeš, ale skóre se už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka (funkcionář): Krásně jsme pokřtili naše zrekonstruované hřiště, kluci hráli zodpovědně. Jsem rád, že pohlídali Číhaře a pozor jsme si dali i na ostatní hráče. Je to trochu překvapení. Za tokový výkon kluci pochvalu zaslouží! Rozhodčí pískal férově, jsme spokojení.

Olympie Rakovník
Antonín Sýkora (trenér): Nejhorší náš výkon podzimu. Více než polovina hráčů byla hodně špatná, absence středopolařů byla citelná. Čtyři góly padly po našich čtyřech hrubkách, naopak Senomaty se vybejkovaly a hrály bojovně a zodpovědně. Velkou část zápasu jsme neměli ani míč, natož nějaké šance... Takový výkon byl otřesný.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Hudák [-] , O. Havel [-] , J. Kodeš [-] , J. Tajbl [-] - M. Karnold [-] , R. Trešl [-] (83. M. Jelínek [-] ) , P. Katona [-] , A. Polcar [-] - J. Vávra [-] , P. Králička [-] (78. P. Králička [-] )

Olympie Rakovník
B. Koch [-] - Z. Křováček [-] , V. Eck [-] , Z. Špimr [-] (46. J. Seibert [-] ) , P. Klátil [-] (67. M. Kokšál [-] ) - S. Rous [-] , T. Koch [-] , J. Ogurek [-] , J. Kalfiřt [-] - R. Topinka [-] , J. Číhař [-]

ŽK: 78. A. Polcar , 79. M. Sailer - 52. J. Číhař , 83. T. Koch .
Hráči zápasu: J. Vávra .
Místo: SK Senomaty. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Strouhal Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.