3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany si doma smlsly na Pavlíkovu + FOTO


Branky


0

O pomyslných šest bodů chtěly zabojovat Lišany v domácím utkání s bezbodovým Pavlíkovem. Nakonec se to svěřencům Václava Švelcha podařilo a za záda Melče protlačili tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišany byly od úvodního hvizdu agresivnějším a lépe se pohybujícím mužstvem, a hned ve 3. minutě zahrozil po Jelínkově nabídce parádním, leč zblokovaným volejem, Paseka. V 7. minutě zahrával L. Řepka roh, ve skrumáži před pavlíkovskou brankou se nejlépe zorientoval domácí kapitán M. Chládek a dotlačil míč za brankovou čáru - 1:0.

Další domácí šance zůstaly nevyužity. Střely Fehera a Paseky skončily mimo tyče, stejně jako Kindlova hlavička po dalším z rohů a Žaludova střela z ostrého úhlu, která olízla tyč a rozvlnila boční síť. Ve 26. minutě Paseka ukořistil míč po nepřesnosti hostí v rozehrávce, vydal se volným středem hřiště a z pětadvaceti metrů vypálil po zemi k pravé tyči na bezmocného Melče - 2:0.

Po půlhodině hry převzal iniciativu Pavlíkov, když lišanští hráči po několika sporných verdiktech rozhodčích začali diskutovat, přestali se koncentrovat na hru a několikrát ztratili míč na vlastní polovině. S pěknou střelou zpoza vápna si ovšem ještě lépe poradil Z. Řepka a pavlíkovský Hink ve dvou šancích nejdříve zakončoval slabě a ve druhém případě prováhal příležitost a nechal se vytlačit.

Úvod druhé půle zvládli Lišanští mnohem lépe, než závěr první a znovu se nastěhovali na pavlíkovskou polovinu. Uklidňující gól pro domácí přišel v 61. minutě z kopačky Jelínka, který se na zadní tyči parádním volejem položil do Žaludova centru z levé strany - 3:0.

Za tohoto stavu toho hosté dopředu už mnoho nepředvedli a prakticky do konce utkání odolávali lišanskému tlaku. Domácí kontrolovali zápas a znovu mohli přidat další góly.  Asi největší tutovku měl běhavý J. Hamouz, který svou rychlostí a přímočarostí dělal hostující obraně velké problémy, ale zakončil slabě a Pasekovu ránu z otočky vytěsnil Melč mimo svou pravou šibenici na roh. 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch (trenér Lišany): Vyjma závěrečné čtvrthodiny první půle, kdy se někteří naši hráči věnovali více diskuzím s rozhodčími a protihráči, než fotbalu, jsme po celý zápas byli pohyblivějším a agresivnějším mužstvem, s větší vůlí po vítězství. Vytvořili jsme si také mnohem více šancí, tři z nich dokázali proměnit a zaslouženě vyhráli. Poděkování všem hráčům za zvládnutý zápas o „šest bodů“.




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] (80. M. Kaňák [-] ) - V. Hamouz [-] , M. Chládek [-] , P. Kindl [-] , J. Feher [-] - L. Krůta [-] , J. Paseka [-] (72. L. Zouplna [-] ) , L. Řepka [-] , R. Žalud [-] - J. Hamouz [-] , J. Jelínek [-] (87. J. Štíbr [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - M. Brož [-] (75. M. Škrlant [-] ) , K. Novák [-] (20. M. Roll [-] ) , A. Bureš [-] , T. Peroutka [-] - T. Hink [-] , D. Franěk [-] , L. Polcar [-] , J. Truksa [-] (69. L. Gebhart [-] ) - R. Samson [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 65. M. Chládek , 78. J. Paseka , 88. J. Jelínek - 85. M. Škrlant .
Hráči zápasu: M. Chládek .
Místo: SK Lišany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Švácha Josef - Říha Michael, Trešl Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.