Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankostroj k nezastavení, Rakovník si spravil chuť +FOTO


Branky


0

Nedělní utkání přineslo další gólovou podívanou, kde mohli diváci spatřit sedm vstřelených branek do sítě hostujícího mužstva ČL Kolešovice. Rezerva rakovnického SK si po zaváhání z minulého kola otevřela střelnici proti nekopletnímu Lvu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený tým se postavil rezervě SK Rakovník s velmi improvizovanou sestavou, kde spousta hráčů základní sestavy nebyla přítomna. I tak se hosté snažili být vyrovnaným soupeřem, ovšem téměř dva darované góly rozjely kolotoč, který už nebylo možné zastavit. V 11.minutě padla první ze tří branek z kopačky J.Plačka- 1:0. Po chybné nahrávce hostů se dostal Plaček opět do útoku a ve 33. zvýšil stav utkání na- 2:0. O šest minut později přišla další branka od nebezpečného Plačka, který si dokázal vypíchnout balón a snadno uniknout hostující obraně, která svými chybami a především únavou některých hráčů z B -týmu, kteří nutno poznamenat měli v nohách již jeden zápas, schopna zabránit třetí vstřelené brance -3:0. Ačkoli bylo hostující mužstvo řádně oslabeno, dvě velmi pěkné akce a útok na branku hostů, předvedli hráči Stiska a Ridžon, bohužel své šance neproměnili.

Druhý poločas byl téměř shodný. Padly další čtyři branky, které započal v 54.miutě Michal Fojtík – 4:0. 61. a 80 si na své konto připsal dvě branky M.Cibulka – 6:0  a v 82. ukončil trápení hostujících M.Špidra – 7:0. Hráči SK ukázali, že dokáží potrestat oslabený tým sedmi vstřelenými brankami a spravili si tak chuť z předchozího zápasu. Kolešovicím se musí uznat snaha nastoupit na hřiště v plném počtu a poprat se o výsledek i přes nepříznivé podmínky.



Ohlasy k zápasu



Český Lev Kolešovice
ČL Kolešovice: Naprosto neomluvitelný přístup některých jedinců kazí chuť do fotbalu těm, co pak na zápas dorazí. Musíme poděkovat především hráčům z B-týmu Davidu Javůrkovi a Vaškovi Zuskovi, kteří odehráli během 5 hodin 2 celé zápasy, stejně tak Tomáši Rychtaříkovi, ten absolvoval 1,5 zápasu. Bez nich bychom se mohli v Rakovníku u hřiště otočit a odjet s kontumací zase domu. Výsledek nemá cenu hodnotit, domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - P. Tvrz [-] (68. M. Rohla [-] ) , M. Tvrz [-] (50. R. Hertl [-] ) , M. Cibulka [-] , P. Hovorka [-] , Z. Červený [-] - M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] (63. J. Sklenka [-] ) , P. Červený [-] (17. M. Sodomek [-] ) - M. Krupička [-] (54. M. Špidra [-] ) , J. Plaček [-]

Český Lev Kolešovice
M. Matějovský [-] - P. Matějovský [-] , J. Herink [-] , V. Zuska [-] , M. Štícha [-] (46. T. Rychtařík [-] ) , O. Ridzoň [-] - J. Polánek [-] , M. Stiska [-] , M. Holeček [-] - D. Polánek [-] , D. Javůrek [-]

ŽK: 34. D. Polánek .
Místo: Městský stadion. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefara Milan - Sixta Jakub, Vyhnanovyský Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.