3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase plným šancí tahal za delší konec provazu Lev Kolešovice


Branky


0

Zajímavé utkání druhého kola proti sobě poslalo Český Lev Kolešovice a hostující SK Pavlíkov. Oba týmy tížila doposud nepěkná nula na bodovém kontě, bylo tedy v obou táborech rozhodně co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběl v sestavě suspendovaný Barthel, který má stop na dva zápasy za červenou kartu po surovém zákroku na Brdu z Jesenice. Vynucená změna v sestavě ale hru domácích Lvů nijak nepoznamenala, naopak hned v desáté minutě vybídnul Jiří Herink obloučkem za obranu Praise, který mu balón vrátil na střelu, ale ta se mezi tyče nevešla. Ve svižném tempu se na obou stranách pokračovalo dál. Nicméně hned o minutu později bylo opět rušno před svatyní hostů, po pokusu Daniela Polánka se vlnila dokonce její boční sít. Z následného rohu měl první gól na noze Jakub Polánek, sám před brankářem ale úspěšný nebyl. V 20. minutě se do šance dostal znovu Jiří Herink, ale brankář a následný útočný faul na Gebharta poslali celou akci do kolonky neúspěšných. Hosté prvních dvacet minut ještě drželi v poli alespoň krok s tempem domácích a byl za ně vidět především Tomáš Hink, který dobře rozehrál útok i ve 28. minutě, ale jeho spoluhráči z toho po hříchu nic nevytěžili. V 31. minutě mohl domácí fanoušky rozradostnit Daniš, ale samostatnou akci z půlky poslal tři metry vedle brány. Daniš si napravil chuť ve 35. minutě, kdy připravil gól pro Daniela Polánka. Ten si poradil s brankářem a bezpečně poslal domácí do vedení 1:0. Hosté nesložili zbraně a aktivní Hink vyslal navštívenku pro Herinka, který ale nemusel proti střele zasahovat, šla pouze těsně nad střed branky. Šancí se rodilo požehnaně a v 39. minutě se pod neúspěšné pokusy zapsala i jinak pěkná akce Michala Štíchy, Prais jeho nabídku z levé strany poslal mimo bránu. Další šanci měl o pár minut později D. Polánek, který byl sám před bránou, ale šancí doslova pohrdnul.Poslední příležitost posunout ukazatel skóre měli do poločasu na kopačkách domácí, ale Stiskovu střelu po přihrávce od Ridzoně vyškrábl konečky prstů na roh pozorný Melč. 

Brankově atraktivní podívaná po změně stran

Druhý poločas přinesl ve skóre větší změny, než první dějství. V 51. minutě se ještě neprosadil už tak trochu smolař zápasu Daniš, ale v 55. minutě se sít za Melčem vlnila, obstřelil ho na 2:0 Stiska po krásné přihrávce do běhu od Jiřího Herinka. Na druhé straně mohl hned skóre korigovat Hink. Pokutový kop, který zahrával po Štíchou nedovoleně zastavené akci dua Samson – Polcar, ale neproměnil. Míč poslal vedle brány. Štícha byl v pozornosti domácího publika i v 57. minutě a tentokrát v kladné roli, ale bránu přestřelil. Hodiny se posunuly o osm minut a v permanenci byly rukavice domácího Herinka, které prověřila hlavička kapitána Polcara po centru Samsona. V 68. Minutě zazvonila tyč za Melčem a měl to na svědomí Jakub Polánek, ke kterému doputoval balón po ose Daniš – D.Polánek. Dvacet minut před koncem řádné hrací doby se hosté dočkali kontaktní branky, Škrlant nahrál na Samsona, který předložil Polcarovi a domácí brankář neměl šanci, 2:1. Hostům to vlilo čerstvou krev do žil a hned za minutu zahrozili znovu Hink s Křížem, ale balón se snesl jen do rukavic připraveného Herinka. Pak se na bránu řítil D. Polánek, ale o míč ho připravil čistým způsobem hostující Peroutka. Šance ještě zaznamenali v 76. minutě Ridzoň a po průniku pohyblivého J. Polánka v 82. minutě i jeho bratr Daniel, ale poslal ze strany merunu jen do brankáře. Skóre se pohnulo až v minutě 85., kdy se zahrávala penaltu proti hostům a D. Polánek zvýšil na 3:1. Hosté se po obdrženém gólu snažili vystupňovanou aktivitou dotáhnout protivníka, ale Tomáši Gebhartovi vytáhl střelu domácí Herink. Na druhé straně dnes branka nebyla souzena Danišovi, který obehrál sám obranu, ale nezapsal se na listinu střelců ani svojí šancí v 88. minutě. Do závěru utkání se v šancích ještě prostřídali Jiří Herink, který bránu přestřelil, a hostující Polcar, který neuspěl se svojí tvrdou střelou v 90. minutě. Zápas ukončil hvizd sudího Brejníka a na výsledkové tabuli zůstalo pro domácí příjemné skóre 3:1, které jim do tabulky přihrálo tři body. 



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (ČL Kolešovice): "Vydřené, ale myslím zasloužené vítězství. Po prohře v Jesenici jsme potřebovali naplno bodovat, navíc jsme hráli doma. Úvod zápasu se nám moc nevydařil, zvedli jsme se až tak kolem 20. minuty. Přišli šance i gól. Za stavu 2:0 kopali hosté penaltu, kterou asi viděl jen rozhodčí, naštěstí pro nás ji neproměnili. Důležité bylo, že když hosté snížili, dokázali jsme rychle přidat třetí branku a utkání rozhodnout."

SK Pavlíkov
Luboš Gebhart (trenér SK Pavlíkov): "Vstup do utkání jsme měli oproti minulému týdnu daleko lepší. Bohužel nám to vydrželo pouze prvních 20 minut a bez golového efektu. Domácí využívali rychlé protiútoky, které ale naštěstí dlouho nedokázali proměnit.To se jim podařilo až v závěru poločasu. My jsme jim to ale často usnadnili naší nepřesností a ztrátou míče uprostřed hřiště. Navíc se trápíme v koncovce a dnes jsme bohužel nedali ani penaltu. Domácí nás potrestali i ve druhém poločase při dalších rychlých protiútocích. Náš tlak v závěru utkání byl bohužel opět bez golového efektu."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Kovář [-] , P. Matějovský [-] , M. Štícha [-] , O. Ridzoň [-] - J. Daniš [-] , J. Herink [-] , J. Polánek [-] (80. A. Jelen [-] ) , M. Stiska [-] - D. Polánek [-] , T. Prais [-] (46. J. Kučera [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - K. Novák [-] (40. L. Kříž [-] ) , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] (68. T. Gebhart [-] ) , J. Truksa [-] (56. M. Škrlant [-] ) , M. Brož [-] - T. Peroutka [-] , L. Polcar [-] , D. Linhart [-] - R. Samson [-] , T. Hink [-]

ŽK: 44. M. Stiska , 68. P. Matějovský , 79. J. Daniš , 81. J. Herink , 83. M. Štícha - 49. M. Brož .
Hráči zápasu: D. Polánek - L. Polcar .
Místo: TJ Český lev Kolešovice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.