2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Životice taktickým výkonem porazily Vřesinu


Branky


11

Životice o své výhře rozhodly dvěma góly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o dvě branky

Po zimní přestávce přivítalo mužstvo Dolních Životic vedoucí tým z Vřesiny. Domácí posílil o zimní přestávce Borunský, a to je pro ně posila jako hrom. Navíc se na lavičku vrátil trenér Procházka a jeho kouzlo v tomto zápase zaúčinkovalo. Domácí hráli takticky a staticky hrající Vřesinu do moc šancí nepustili. V 9. minutě ale domácí po nahrávce Rončky a střele Jiřího Peška zachraňovala tyčka. Po čtvrthodině hry se domácí ujali vedení, když si dlouhý aut Vlčka zpracoval navrátilec Borunský, který se obehrál beka a neomylně zavěsil – 1:0. Za pět minut mohla Vřesina vyrovnat, když přímý kop Martina Peška poslal do břevna Boček. Ve 25. minutě se na dvaceti pěti metrech uvolnil Leifert a tvrdou střelu poslal přímo nechytatelně k tyči – 2:0. Zbytek poločasu se už jen dohrál a nic vážnějšího se nestalo. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase pod dojmem dvoubrankového náskoku hrály Životice svou typickou hru, kdy se zaměřily na pečlivé bránění a vyrážely do rychlých a nebezpečných brejků. V 52. minutě si vybojoval vřesinský Boček balon, ale Kramný je pokus vykryl. Životice zahrozily z rychlého brejku Borunským, ale Lampart byl na místě. Další nebezpečí pro hosty zavánělo z kopačky Hanáka, ale taky nenašlo správný cíl. Dvacet minut před koncem se dostala Vřesina ke střele Jiřím Peškěm, ale ta mířila vedle. Když se pak neujal ani brejk domácího Jiřího Tenglera, mohla domácí družina slavit dvougólové vítězství. 

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Chuchelné. Vřesina bude hostit Štítinu.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Mužstvo bylo skvěle takticky připraveno, a všichni si plnili, to co měli na sto procent. Hosty jsme skoro do ničeho nepustili, a mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Rozhodla hlavně bojovnost, nasazení a entuziasmus. Oni hráli moc profesorsky.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme měli sice dvě velké šance, ale taky jsme v obranné fázi byli strašně pomalí a nechávali jsme jim prostor a sami jsme si šance neuměli vytvořit a gólman si mohl vzít knížku dneska do brány. Chyběli nám dva hračí základní sestavy a do zabetonované obrany se těžko hraje, i když jsme se snažili v druhém poločasu přitlačit, tak se obraz hry moc neměnil. Když už se něco rodilo, tak odskočil míč na blbém terénu. Možná se musíme probudit, že nic není statické a nic nepřijde samo.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Leifert [-] (73. J. Tengler [-] ) , J. Vlček [-] (87. S. Krajčír [-] ) , M. Tengler [-] , J. Borunský [-] (73. L. Štrbík [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] (87. V. Mareta [-] ) , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] (89. V. Palyza [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] (69. J. Kučera [-] ) , T. Mrázek [-] (77. T. Pientka [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] (89. M. Guřan [-] ) , V. Čech [-] , V. Kocian [-]

Hráči zápasu: P. Dušek - J. Lampart .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - WYSOGLAD Ondřej, ADAMČÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Vřesina to bude mít těžké, ale jestli chceš hrát o patro výš, tak musí vyhrát ,tak dvojka, ale o fous.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích