0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Ve šlágru jara si odvezla tři body Vřesina


Branky


10

Vřesina po půli vedla o jednu branku. Ve druhé pak ještě svou výhru pojistila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o jednu branku

Ve šlágru jara, a dalo byse říci i roku, nastoupily druhé Litultovice doma proti první Vřesině. Zápas se hrál před výbornou diváckou kulisou a nabídl velmi zajímavé a bojovné utkání. Domácí nastoupili do utkání bez svého nejlepšího střelce Šroma. Vřesina byla lepším týmem a zaslouženě vyhrála. Litultovice ale přesto svou kůži neprodaly lacino. Hned ze své první větší šance v 17. minutě se Vřesina ujala vedení, když Boček krásným pasem našel Vojáčka, který přeloboval brankáře Toporčáka – 0:1. Za čtyři minuty odcentroval od střídaček Martin Pešek míč do pokutového území, kde jej hlavou prodloužil Jiří Pešek na Vojáčka, který si v zakončení dával přednost s Bočkem a míč pak doputoval do tyčky domácí branky. Ve 25. minutě se v první šanci objevili domácí, když si Drápal narazil s Bělaškou a střelou trefil pouze boční síť. Pět minut před koncem centr Jiřího Peška na Bočka dokázala odvrátit domácí defenziva. V samém závěru poločasu pak aut Martina Peška poslal z otočky nad zkušený Vojáček.

Vřesina náskok navýšila

Ve druhém poločase byla Vřesina nadále lepším týmem, ale díky bojovnosti Litultovic se bojovalo o každý metr hřiště. Po hodině hry střela Boháče skončila u Vojáčka, který se trestuhodně netrefil. Za chvíli později narýsoval Boháč kolmici pro Bočka, který ale v samostatném úniku selhal. Pojistku pak dali hosté v 65. minutě, když po nahrávce Martina Peška nastřelil Vojáček pouze tyčku domácí brány, míč se odrazil do skrumáže, kde se nejlépe zorientoval Jiří Pešek a poslal míč do sítě – 0:2. V 70. minutě se domácí dostali do vyjímečně rozhozené obrany hostů doběhl míč Steuer, který místo postupu do volného pokutového území volil centr, který ale adresáta nenašel. Deset minut před koncem pak po nejhezčí akci domácích pronikl zprava do vápna Včelka, jehož přihrávku pod sebe na hranici pětky měl Bartoš na dlouhou nohu. V poslední šanci zápasu byl Jiří Pešek, jehož pokus byl sražený na rohový kop. Vřesina si v závěru zkušeně výhru pohlídala a udělal důležitý krok k prvnímu místu v tabulce, protože její náskok se navýšil na pět bodů.

 

Litultovice budou příští kolo v Chuchelné. Vřesina bude hostit Budišovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Bylo to utkání sezóny. Obrovská příležitost pro nás, pro soupeře, pro rozhodčí, diváky i fotbalový svaz. Obrovská příležitost pro FOTBAL. Všechny příležitosti s výjimkou našeho týmu byly využity. Soupeř předvedl krásnou hru a zaslouženě vyhrál. Rozhodčí to zvládl na výbornou, bylo by dobré takové sudí klonovat. Diváci předvedli, že i tabulkově exponované utkání lze zvládnout v klidu a hlavně v odpovídajícím počtu. Okresní fotbalový svaz nic nepodcenil a ke kvalitní delegaci rozhodčích připojil na vrchol sezóny okresu Opava i delegáta. A my? My bojovali, snažili se, ale bohužel prohráli. Všem děkuji, sezóna nekončí. Soupeři gratuluji a přeji další úspěch.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Velmi takticky hraný poločas s převahou šanci na naši straně, za velké podpory našich fanoušků. Ve druhém poločase jsme si výsledek zápasu pohlidali a domácí k ničemu nepustili. Děkuji všem našim hráčům za předvedeny výkon a obětavou hru a také naši početné fanouškovské základně, která za námi přijela.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - P. Fiala [-] , T. Veselý [-] , O. Doležel [-] (61. L. Včelka [-] ) - O. Adamčík [-] (76. J. Pavlíček [-] ) - A. Včelka [-] - M. Bělaška [-] , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , A. Džemla [-] (68. T. Bartoš [-] ) , Š. Šťavík [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , L. Vojáček [-] , T. Mrázek [-] (83. M. Waszut [-] ) , M. Pešek [-] (68. V. Kocian [-] ) , J. Pešek [-] (90. P. Smolka [-] ) , P. Boček [-] (89. M. Guřan [-] ) , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-] (90. J. Kučera [-] )

ŽK: 43. O. Doležel , 51. T. Veselý , 78. L. Včelka - 34. T. Mrázek , 78. J. Pagáč , 81. J. Pešek .
Hráči zápasu: M. Drápal - J. Pešek , L. Vojáček , J. Lampart .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - ČECH Zdeněk, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra domácích

Zápas o první místo. Litultovice určitě budou chtít navýšit náskok a doma nezaváhají.

Tip: výhra hostů