3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice málem prohospodařily tříbrankový náskok s Jakartovicemi


Branky


7

Když Žimrovice zvyšovaly na začaátku druhého poločasu na tříbrankový rozdíl, zdálo se, že je rozhodnuto. Jakartovice ale zápas dvěma góly zdramatizovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o dvě branky

Žimrovice se v sobotu staly hostiteli mužstva z Jakartovic. Po jedenácti minutách se dostával do šance Bandy, který ale z malého vápna nastřelil pouze domácího stopera. Žimrovice se pak dostaly do příležitosti Davidem Hertelem, kterému se ale zakončení vůbec nepovedlo. První branku vsítila domácí ekipa ve 27. minutě, když dlouhý pas Jakuba Černého našel Davida Hertela, který dokázal přehodit brankáře Štencka – 1:0. Navýšit skóre pak mohl opět David Hertel, ale z boku pouze nastřelil hostujícího brankáře Štencka. Čtyři minuty před přestávkou si postavil míč k přímému kopu domácí Fajkus a výstavním angličanem navýšil skóre utkání – 2:0.

Finiš Jakartovic přišel pozdě

V úvodu druhého poločasu navýšily Žimrovice skóre zápasu. V 53. minutě prošel domácí Jakub Černý přes třicet, obešel si dva protihráče a z úhlu poslal míč na vzdálenější tyčku – 3:0. Jakartovice snížily za tři minuty, když Pluschke vyslal českou uličkou do úniku Šupáka, který obstřelil brankáře Šehoviče přesně k tyči – 3:1. Jakartovice to nakopolo a začaly domácí zlobit. Po střele Šupáka chybělo Törökovi kousek k tomu, aby skluzem uklidil míč do domácí branky. Po rohovém kopu za chvíli propadl míč k Bandymu, ale ten z pěti metrů špatně seřídil svá mířidla. Domácí sázeli na brejky, ale ty Davidu Hertelovi a Fajkusovi moc nevycházely. Sedm minut před koncem zápasu pak po autovém vhazování doputoval míč k Šupákovi, který se obtočil kolem hráče a na hranici pokutového území našel Hlaváče, který střelou vymetl šibenici a vykřesal pro hosty jiskérku naděje – 3:2. Jakartovice vrhly všechny síly do útoku, ale z rohových kopů co si vypracovaly nic nevytěžily. Navíc si domácí zkušeně a takticky tři body pohlídali.

 

Žimrovice jedou příští kolo do Budišova. Jakartovice přivítají Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Myslím si, že naše výhra je zasloužená, protože jsme ještě měli i nějaké další šance. Góly padaly pěkné na obou stranách. Na konci to ale byl boj. Dneska jsem spokojený.

FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Zápas to byl spíše remízový. Nevyhrál lepší tým, ale šťastnější. Mrzí mě to, protože jsme nepodali špatný výkon, ale bohužel dostáváme laciné góly po našich chybách v obraně.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - D. Hertel [-] , J. Schauer [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , R. Heider [-] , J. Hertel [-]

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - P. Kuzník [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-] , K. Török [-] , L. Bartoš [-] , T. Šupák [-] , M. Pluschke [-] (70. P. Bosák [-] ) , J. Olivka [-] (90. R. Holub [-] ) , R. Bandy [-] , J. Šťastný [-]

ŽK: 16. L. Fajkus , 21. R. Hrbáč , 33. J. Černý , 58. O. Černý , 68. J. Schauer - 40. J. Šťastný , 80. M. Štencek .
Hráči zápasu: M. Režnar , L. Fajkus - T. Šupák , J. Hlaváč .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PAVELEK Karel - SEDLÁČEK Adam, SEDLÁČEK Lumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Kunczik
Tip experta: výhra domácích

2:0. Věřím Žimrovicím, doma by měly Jakartovice porazit, ale bude to vyrovnané.