Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divoké přestřelce slavila tři body Vřesina


Branky


8. V. Čech (p.) , 22. J. Pešek , 25. J. Pešek , 35. V. Kocian , 55. P. Boček , 82. P. Boček - 18. M. Večerek , 43. J. Zima , 76. M. Večerek
7

Vřesina dala v zápase šest branek, Budišovice tři, a proto si vedoucí celek tabulky připsal další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o dvě branky

Vedoucí mužstvo tabulky z Vřesiny hostilo Budišovice. Hned v úvodu zápasu se domácí družina zastřelovala. Nejdříve napálil po centru Mrázka břevno Boček, a hned po něm vzápetí mířil do stejného místa i Jiří Pešek. V osmé minutě faulovala hostující obrana Bočka a Čech s přehledem nařízenou penaltu proměnil 1:0. Hosté mohli vyrovnat z rohu, ale Večerek hlavičkoval nad bránu. Budišovice vyrovnaly v 18. minutě, když Zima přesně nahrál Večerkovi, který umístil balon přesně k tyči – 1:1. Vřesina šla znovu do vedení ve 22. minutě, když Boček středem vyslal do úniku Jiřího Peška, který zkušeně poslal balon k tyči – 2:1. Za tři minuty poslal Mrázek pasem do úniku Jiřího Peška, který si zkušeně obhodil brankáře Ploháka a zasunul míč do prázdné branky – 3:1. Deset minut před koncem poločasu narýsoval Vojáček kolmici pro Kociána, který z jedenácti metrů vystřelil nechytatelně k tyči – 4:1. Těsně před přestávkou si Zima povodil domácí obranu a zpoza šestnáctky snížil na 4:2.

Vřesina náskok navýšila

Hned v úvodu druhého poločasu nebyl domácímu Waszutovi uznán gól pro postavení mimo hru. Deset minut po pauze dostal Boček balon do šestnáctky a střelou podél brankáře Ploháka poslal míč do sítě – 5:2. Pak si Vřesina vypracovala i další šance. Po centru Vojáčka zleva vytáhl hlavičku Mrázka brankář Plohák. Kocián z hranice šestnáctky nastřelil spojnici hostující brány. Střela Jiřího Peška pak zazvonila na hostující tyčku. Čtvrthodinu před koncem zápasu Zima narýsoval kolmici pro Večerka, který si obešel dva hráče a zamířil k tyči – 5:3. Poslední slovo měla Vřesina, když Jiřím Pešek uvolnil středem Bočka, který na vzdálenější tyč nedal brankáři Plohákovi šanci – 6:3.

 

Vřesina jede příští kolo do Březové. Budišovice budou hostit Chuchelnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): Soupeř byl houževnatý a bojoval od první do poslední minuty. Měl jsoun kvalitu, ale my jsme splnili povinnost vyhrát. Ještě se nám podařilo pošetřit i nějaké hráče. Jedem dál, víme co chceme a chceme to dotáhnout až do konce.

TJ Sokol Budišovice
Jaromí Zima st. (trenér): Byl to hodně zajímavý zápas. Kluci hráli dobře, na to co měli. Snažili jsme se to domácím znepříjemnit, a myslím, že se to i dařilo. Dali jsme pěkné branky. Soupeř byl ale kvalitavněji někde jinde, a jde vidět, že ne nadarmo vede tabulku.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , L. Vojáček [-] , T. Mrázek [-] (65. J. Kučera [-] ) , V. Kocian [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Boháč [-] (46. M. Waszut [-] )

TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - J. Ondra [-] (65. Š. Kratochvíl [-] ) , R. Kubánek [-] , P. Kolár [-] (68. T. Znášik [-] ) , A. Mikovský [-] , P. Hudeček [-] , J. Trojek [-] - O. Gelnar [-] , M. Večerek [-] - J. Zima [-] , T. Znášik [-] (68. D. Kubala [-] )

Hráči zápasu: P. Boček - D. Plohák .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: VRBA Martin - ŠAFAŘÍK Pavel, KOCUR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Kunczik
Tip experta: výhra domácích

7:1. Vidím to na hru kočky s myší. Za Budišovice se může ukopnout maximálně Martin Večerek, jasná výhra Vřesiny.

Tip: výhra domácích