1:1
(0:1)
30. J. Šrom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chuchelné se dělily body mezi domácí Spartak a hostující Litultovice


Branky


80. D. Stefek - 30. J. Šrom
7

Hosté sice po brance Šroma po poločase vedli. Chuchelné se ale v závěru podařilo vyrovnat z rohového kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Chuchelná na svém trávníku přivítala ve svém tradičním nedělním čase družstvo z Litultovic. Obě mužstva hrála ve značně okleštěných sestavách. Domácí vsadili zpočátku na defenzivní pojetí hry a sázeli na rychlé brejky. Do těch se během úvodní půlhodiny dostali třikrát. Hned po deseti minutách se řítil zcela sám na Toporčáka Honěk, ale placírkou poslal míč zbrkle nad branku. Další samostatný nájezd v provedení Valenty vychytal hostující brankář Toporčák. Stejně se vedlo i Gargošovi, který taky na Toporčáka nedokázal vyzrát. Po půlhodině hry přenesli hosté rychle hru ze své půlky na půlku útočnou, kde míč zatáhl Adamčík, který nahrávkou pod sebe našel kapitána Šroma, který nezaváhal – 0:1. Ve zbytku prvního poločasu se už nic významného neudálo a do kabin se tak šlo za těsného náskoku Litultovic. 

Chuchelná vyrovnala

Ve druhém poločase se hned v jejím úvodu hostům zranil zkušený kapitán Šrom. Domácí vycítili šanci a snažili se o vyrovnávací branku. Přesto se do šancí dostávaly i Litultovice. V nich se postupně objevili Bartoš, Adamčíkm a Hopp, ale všechny střely mířily do míst, kde stál brankář Náhlík. Za domácí se dostal do velké šance Halfar, ke kterému se vrátil odražený míč, ale ze sedmi metrů netrefil branku. Chuchelná pak přitlačila. Vypracovala se sérii rohů. Při ní se k hlavičkám dostával Steffek, ale vždy mířil nad bránu. Teprve posalední roh deset minut před koncem dokázal Steffek dopravit hlavou do sítě - 1:1. V poslední desetiminutovce se snažili vyhrát obě mužstva, hrálo se nahoru dolů, ale už bez výraznější šance.

 

Chuchelná jede příští kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Myslím si, že dneska jsme o dva přišli. Měli jsme spoustu šancí, ale ty jsme nedali. V úvodu byli tři samostatné akce, ale naše zakončení bylo hodně špatné. Pak jsme kopali roh, a míč se odrazil pryč a hosté z brejku šli do vedení. Ve druhém poločase jsme bojovali. Hostům se zranil jejich kapitán, a to byla pro ně obrovská ztráta. My jsme pak bojovali, a snažili jsme se vyrovnat. Nakonec se nám to po sérii rohů podařilo.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Hráli jsme v brutálně okleštěné sestavě. Navíc se nám v brzy zranil v obraně zkušený Fiala. Domácí hráli zanďoura a spoléhali na rychlé brejky a rohové kopy. Nás pak uklidnil gól v prvním poločase. Ve druhém jsem se zranil já. Sice jsme měli nějaké šance, ale naši nezkušení dorostenci bohužel volili špatné zakončení. Domácí pak srovnali po jednom z rohových kopů.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , D. Stefek [-] , J. Koňařík [-] - M. Barát [-] , M. Komárek [-] , J. Halfar [-] , J. Gargoš [-] - P. Valenta [-] (39. B. Rolný [-] ) - F. Kocián [-] , D. Honěk [-] (52. S. Karban [-] )

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - S. Konečný [-] , T. Veselý [-] (85. L. Včelka [-] ) , P. Fiala [-] (21. T. Steuer [-] ) , Š. Šťavík [-] - M. Hopp [-] , T. Bartoš [-] , J. Tengler [-] (60. J. Pavlíček [-] ) , A. Džemla [-] , O. Adamčík [-] - J. Šrom [-] (53. M. Bělaška [-] )

ŽK: 45. J. Halfar , 81. M. Komárek - 75. J. Pavlíček , 90. Š. Šťavík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - ČECH Zdeněk, FOJTÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Petr Kunczik
Tip experta: výhra hostů

0:3. Litultovice dvakrát po sobě neprohraji.