1:1
(0:1)
30. D. Burda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Boháč zajistil Vřesině bod a tím i postup do vyšší soutěže


Branky


9

Stěbořice po poločase vedly o jednu branku. Vřesině se podařilo srovnat krok čtvrthodinu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Vřesina si k nedělnímu zápasu pozvala mužstvo ze Stěbořic. Domácí už po tomto zápase mohli slavit postup, ale zřejmě nervozita jim v prvním poločase svazovala nohy. Hosté byli o něco aktivnější a vypracovali si více šancí. V první se objevil Martin Dietrich, jehož střela se otřela o břevno. V 17. minutě střílený roh Martina Peška vyrazil do bezpečí brankář Losert.  Do vedení se dostali hosté po půlhodině hry, když po akci Františka Kramného se dostal míč k Burdovi, který obstřelil brankáře Lamparta – 0:1.  Navýšit pak ještě mohl skóre těsně před pauzou Konečný, ale jeho tvrdá střela letěla kolem domácího vinklu. 

Vřesina vyrovnala

Ve druhém poločase pak Vřesina vrhla všechny své síly do útoku. Zatlačila hosty před jejich pokutové území a snažila se dát vyrovnávací branku. V 51. minutě přetažený přímý kop Čecha zachytil na hranici vápna Vojáček, jehož lob brankář Losert vyrazil Za tři minuty pak poslal Martin Pešek balon přes Mrázka na Boháče, který ale střílel nad bránu. Vyrovnávací branky se Vřesina nakonec dočkala čtvrthodinu před koncem zápasu, když Martin Pešek narýsoval kolmici pro Boháče, který prostřelil brankáře Loserta na přední tyči a stal se hrdinou domácích – 1:1. Ve zbytku zápasu si pak domácí remízu hlídali a po závěrečném hvizdu rozhodčího mohl vypuknout mezi domácí fotbalisty gejzír radosti, protože bod jim zajistil postup do krajské soutěže.

 

Vřesina v příštím kole jede do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Chuchelnou. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločasu se hrálo taktické utkání uprostřed hřiště, kdy žádný klub nechtěl udělat chybu. Ve druhém poločase jsme byly více na balónu, ale na zlatý gol jsme se načekali. Děkuji všem hráčům, fanouškům a všem lidem kolem našeho klubu. Největší úspěch za posledních 75 let.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Nejdříve chci pogratulovat soupeři k postupu. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, dali jsme vedoucí branku a další dvě jsme ještě mohli přidat. Ve druhé části soupeř vše vrhl do útoku, a my jsme se už do hry a do šancí nedostávali. Vřesina pak vyrovnala a remízu považuji za spravedlivou.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - NEDĚLA Martin, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

Stěbořice jsou vždy doma velmi silné, ale venku je to horší. Čekám sice těsný výsledek, ale se šťastnějším koncem pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích