2:3
(1:1)
32. M. Stříž
48. R. Bojko (vl.)
88. R. Suszka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice jsou v laufu a melou soupeře za soupeřem, ve prospěch hostů rozhodl domácí odchovanec !!!


Branky


16. A. Mariňak , 51. J. Malyjurek - 32. M. Stříž , 48. R. Bojko (vl.) , 88. R. Suszka
4

Vojkovice jsou v laufu a melou soupeře za soupeřem, ale v Písku se vítězství nerodilo snadno 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek z obou stran

Po stredečním vyhraném zápase na půdě Smilovic cítili domácí hráči šanci připsat si další vítězství. Narazili ovšem na tým Vojkovic, který sbírá jednu výhru za sebou a z posledních 8 zápasu odešli s prázdnou pouze jednou. Ovšem v Písku to hostům poslední zápasy moc nejde a tak i tentokrát vychází ze zabezpečené obrany.

 

Zápas začal opatrně z obou stran, hosté se vyjímečně dostávali k ohrožení branky a domácí čekali na skulinky v obraně hostů. Skóre se měnilo poprvé v 16min, kdy po nedorozumění hostující obrany utíká Adrián Mariňák, když prošel přes celou polovinu hřiště a a střelou na přední tyč nedal gólmanovi hostů šanci 1:0.

 

Pak následovala pasáž, kdy hosté hledali kudy se dostat k brance domácích a domácí pro změnu zase selhávali v brejkových situacích. A tak ve 32.min po serii nezdárných odkopů se k míči dostal Marek Stříz, který se jako správný kanonýr postaral o vyrovnání 1:1. 

 

 

O vítězství Vojkovic rozhodl odchovanec domácího Písku

Druhý poločas začal pro domácí smolně, kdy centrovaný míč trefil domacího obránce Bojka a ten si míč srazil do brány 1:2. Odpověď přišla hned za 3 minuty. Skvělá akce v podání Pyszka, se z pravá strany dostal až do vápna, předložil míč domácímů kanonýrovi Malemujurkovi, který se v těchto situacích nemýlí 2:2.

 

Obraz hry byl ve druhém poločase podobný tomu prvnímu a hosté trpělivě čekali na svojí šanci. Domácí své šance nevyužili. A když nevyužili ani tu největší, když v tváří v tvář Tesarčík vychytal Malyjurka, přišel trest. Vše nasvědčovalo, že zápas míří k remíze, ale všechny body si odvezli hosté, když povedený centr v 89.min, tečí usměrnil šikovně za domácího gólmana odchovanec Písku Radim Suszka 2:3, který samozřejmě gól neslavil, vnitřně měl ale určitě radost, že momentálně jeho Vojkovice vyhrály další z jarních duelů.

 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Jan Ligocki (hráč): ,,Hráče utkáni volím Adriana Mariňáka, který jako jeden z mala domácích celý zápas makal. Neustále chtěl míč, nabízel se a vše korunoval i úvodním gólem. Nechyběl mu důraz ani potřebná agresivita. Škoda že se k němu nepřidalo víc hráčů z týmu, mohl výsledek vypadat jinak.´´

TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok (trenér): ,,Za vydatného deště, který skrápěl hřiště celý zápas, jsme uspěli a ve vyrovnaném utkání jsme byli šťastnějším mužstvem. Muž utkání neúnavný Martin Sušovský.´´



Sestavy


Fotbal Písek
J. Twardzik [-] - A. Mariňak [-] , R. Bojko [-] , M. Kapsia [-] , J. Malyjurek [-] , M. Zahradník [-] , J. Ligocki [-] , T. Pyszko [-] , J. Sikora [-] , M. Puczok [-] , D. Kluz [-]

TJ Sokol Vojkovice
P. Tesarčík [-] - J. Fára [-] , M. Pastorek [-] , A. Puzoň [-] , F. Kiša [-] , P. Slaminka [-] , M. Sušovský [-] , M. Stříž [-] , P. Klaner [-] , L. Valek [-] , O. Majer [-]

ŽK: 60. M. Kapsia , 81. T. Pyszko - 41. M. Stříž .
Hráči zápasu: A. Mariňak - M. Sušovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BERNÁT Marek - KARCH Otakar, VYKOPAL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Smítal

Expert: Zdeněk Skotnica
Tip experta: výhra hostů

Hosté si připíšou 3 body, pokud nebude pískat sudí Karch. Pokud ano, mají problém tak jako všichni s tímto nerozhodčím.