9:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty vypráskaly Jesenici devíti góly


Branky


4. J. Vávra , 10. K. Pros (vl.) , 41. R. Hůla (p.) , 45. M. Komín , 52. R. Hůla , 57. J. Vávra , 71. J. Vávra , 74. J. Vávra , 87. R. Hůla
11

V Senomatech nebylo vůbec o čem. Od začátku zápasu převzali otěže hry do svých rukou domácí, kteří si s chutí zahráli a také zastříleli. Jesenice nenavázala na vyhraný zápas s Pustověty a slízla nepěkný debakl. Utkání o jednom týmu, ve kterém zářilo útočné duo Robert Hůla a Jakub Vávra, kteří dohromady zvládli sedm kusů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek rozhodl

Často v kabině od trenérů slýcháme, jak je důležité chytit začátek zápasu, soupeře do ničeho nepustit a vyvarovat se zbytečným chybám. Možná právě tohle slyšeli fotbalisté Jesenice před zápasem, na hřišti se udál ale přesný opak. Senomaty posadila do sedla chyba brankáře Flajšingra. Kučaba dlouhým a přesným nákopem našel Vávru, který si navedl míč do středu hřiště a zpoza vápna vyslal na brankáře Jesenice nikterak razantní přízemní střelu. Tu Flajšingr podcenil, míč mu propadl mezi rukavicemi a domácí se mohli radovat - 1:0.

 

O pár minut později přišla další smolná branka. Krásnou průnikovku ze středu hřiště obdržel do pravé strany Sailer a centrem na zadní tyč vyzval spoluhráče k zakončení. V plném běhu vracející se Pros ve snaze uklidit míč do bezpečí rozvlnil síť za Flajšingrem a s Jesenicí to nevypadalo dobře - 2:0. Hosté se snažili vrátit kontaktní brankou do zápasu, vytvořili si náznaky šancí, ale defenziva domácích se měla na pozoru nebo bylo důvodem neúspěchu nepřesné zakončení.

 

Senomaty jakoby se nechaly dvougólovým vedením ukolíbat, ubraly ze své hry a trvalo jim než do dobře rozjetého zápasu zase naskočily. Chvilkového zaváhání soupeře Jesenice nevyužila a znovu byla potrestána. Ve 41. minutě Mutínský ve snaze obrat pronikajícího hráče soupeře do vápna zahrál při obranném zákroku rukou a sudí Šefara ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil R. Hůla, vymetl šibenici a šel se radovat - 3:0.

 

Domácí svému soupeři ještě více osladili odchod do kabin. Vávra nadýchaným centrem z přímého kopu poslal míč na zadní tyč, kde nikdo z bránících hráčů nezachytil náběh Komína a senomatský hráč ve skluzu razantně rozvlnit síť počtvrté - 4:0. V kabině hostí si tak rozhodně bylo o čem povídat...

Senomatská show

Pokud se Jesenice chtěla vrátit do zápasu, musela okamžitě zabrat a přijít s rychlým gólem. K tomu bylo ale blízko na opačné straně. Dlouhý nákop z obranných řad neodhadl Halámek a do míče následně práskl Vávra. Svůj pohyb ale nedokázal ideálně zkoordinovat a v dobré šanci pálil v pádu vedle. Definitivní naděje hostujícího celku zhasly v 52. minutě. Autové vhazování mířilo na R. Hůlu, který si zakryl míč, nenechal se o něj obrat ani jedním z bránících hráčů, potáhl si ho po vápně a přesnou střelou k tyči nedal Flajšingrovi šanci - 5:0.

 

Krátce poté o sobě dal znovu vědět všem dobře známý sudí Šefara. Mutínského zákrok na polovině hřiště by zasloužil žlutou kartu a jelikož už stoper hostí jednu měl, byla by to pro Jesenici další rána. Hlavní sudí ale jako jediný ve sportovním areálu usoudil, že to na žlutou není, a tak hosté pokračovali v plném počtu. O minutu později mířil do jesenického vápna centrovaný míč, který gólman hostí neudržel a mohl děkovat Prosovi, který byl u míče včas před mladíkem Kynclem a zažehnal nebezpečí další branky.

 

Ta ale stejně přišla. A znovu zaváháním brankáře, který rozehrál míč přímo na kopačku Vávry a ten už věděl, jak se samostatným nájezdem naložit - 6:0. V 68. minutě zahrávali domácí přímý kop zpoza vápna. Hudák se nerozmýšlel a práskl do míče tak, že před jesenickým brankářem skočil o zem a nadělal mu velké problémy. Míč ve svých rukavicích neudržel, ale následně ukázal své schopnosti, když vychytal při dorážce Vávru, který odmítl další branku. Ten samý hráč ale své nepovedené zakončení obratem málem napravil, když zakroutil rohový kop na zadní tyč, odkud jej z brankové čáry odvracel bránící hráč.

 

I Jesenice si připsala gólovou šanci. J. John ze středu hřiště poslal průnikovku na Prose, toho ale v gólovce vychytal Kučaba, který se nechtěl nechat připravit o čisté konto. Hosté se už viděli v kabině nebo ideálně doma, pár minut do konce zápasu ale stále zbývalo. A Senomaty toho chtěly využít. Útočné duo Vávra a R. Hůla bylo při chuti, obrana soupeře si s těmito kanonýry nevěděla rady a ještě dvakrát musela přihlížet rabování těchto hráčů.

 

V 71. minutě se znovu měnilo skóre. Vávra byl úspěšnější v souboji s Halámkem, položil na zem i Flajšingra a uklízel do prázdné - 7:0. Vcelku stylové zakončení hattricku. O tři minuty později kapitulovala Jesenice znovu. A kdo jiný, než Vávra, který přesným zakončením přidal svou čtvrtou branku - 8:0. Alespoň čestný gól měla Jesenice přeci jen na dosah. Pfejfer dloubáčkem poslal míč do vápna, kam si naběhl P. John, který lobem sice Kučabu překonal, míč se ale vytočil mimo branku a skóre se ani tentokrát neměnilo.

 

Poslední hřebíček do jesenické rakve zaklepal R. Hůla. Tři minuty před koncem se i on dočkal hattricku. Vávra vybojoval na polovině hřiště míč, postupoval na branku a pod sebou našel svého parťáka, který propálil bezmocného Flajšingra a stanovil konečné skóre zápasu - 9:0. Jesenici nezbývá nic jiného než se z tohoto výprasku oklepat a makat dál.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Pomohla nám chyba brankáře soupeře hned na začátku zápasu. Po rychlé první brance jsme přidali hned druhou a to nás uklidnilo. Pak se ale hodně nakopávalo, měli jsme hluchou dvacetiminutovku, kdy se hrálo nahoru dolu, bez kombinace. V závěru poločasu jsme se ale vrátili ke své hře a přidali další góly. Ve druhém poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a přidali jsme další góly. S výsledkem jsem samozřejmě spokojený, s předvedou hrou jsem spokojený tak ve dvou třetinách utkání. Musíme si takovou kvalitu udržet po celý zápas. V těžších zápasech by nás to mohlo mrzet a stát nás to body.

FC Jesenice
Petr John, střídající hráč: Zápas poznamenaly první dvě rychlé branky. Při první si náš brankář vybral slabší chvíli a po pár minutách jsme si dali navíc vlastní gól. Dá se říci, že od začátku to pro nás byl prohraný zápas. Byli jsme špatní v soubojích, Senomaty byly důrzanější, rychlejší a efektivnější. Hůla s Vávrou v útoku nám ukázali, jak se má hrát fotbal. Nemyslím si, že by Senomaty vyhrály zase až takovým rozdílem třídy, spíše to bylo o nás, že jsme nebyli schopni vůbec nic ukázat, báli jsme se hrát, pak už se do toho těžko naskakuje. Byl to pro nás špatný zápas se vším všudy.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , M. Sailer [-] (62. L. Vrbata [-] ) , R. Trešl [-] (62. J. Šnídl [-] ) , M. Komín [-] , M. Špidra [-] (51. A. Kyncl [-] ) , J. Vávra [-] , M. Hudák [-] , D. Hůla [-] , J. Kodeš [-] (76. D. Skřivan [-] )

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] (62. M. Pacourek [-] ) , R. Bešík [-] , J. Pfejfer [-] (81. L. Pavelek [-] ) , P. Kotek [-] (62. J. John [-] ) , K. Pros [-] , M. Kovář [-] , J. Kočička [-] (46. P. John [-] ) , V. Bouda [-] , D. Halámek [-] , J. Mutínský [-]

ŽK: 40. J. Mutínský .
Hráči zápasu: J. Vávra , R. Hůla , O. Kučaba .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šefara Milan - HŮLA Robert (N), KALAJ René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Jesenici se daří spíše na svém velkém hřišti, tady tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích