3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná vedení v Pavlíkově neudržela a padla


Branky


14. F. Kalaš , 62. F. Kalaš , 68. L. Hekl - 11. J. Vejvoda
11

Pavlíkov nastartoval jaro vítězně v Čisté, ale teď ho čekal soupeř jiného kalibru. Lužná po remíze se Senomaty chtěla pobrat tři body, ale domácí byli proti. Sparta šla sice do vedení, to ale neudržela a v oslabené sestavě odjížděla s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za tři minuty vyrovnáno

Na úvodní gól zápasu se nečekalo vůbec dlouho. V 11. minutě vhazovali domácí aut na útočné polovině. Bureš si ale vhozený míč Chytrým nedokázal zpracovat a následovala průniková přihrávka za obranu na J. Vejvodu. Ten jak bývá jeho zvykem nastartoval motorku, svůj rychlý nájezd korunoval kličkou provizornímu brankáři Benadovi a pohodlně skóroval – 0:1. Vedení hostujícímu celku ale nevydrželo dlouho.

 

Po pár minutách zahrával přímý kop Bureš. Míč posadil na nikým neatakovaného Řezáče, který hlavičkou k tyči donutil M. Pavlíčka k zákroku. Z následného rohového kopu se zatočil míč za zadní tyč, odkud Koc vracel centr hlavičkou do ohně. Míč spadl na břevno, od kterého se odrazil do malého vápna přímo před Kalaše, který jen uklízel do odkryté branky – 1:1.

 

Na další větší příležitost se čekalo. Zpoza vápna to zkoušel O. Polcar nebo Chytrý, jejich pokusům ale chyběla přesnost. Stejně jako na druhé straně při zakončení J. Špičky zpoza vápna. Do druhého poločasu tak měly oba celky stejnou výchozí pozici.

Na hřišti jeden tým

Ve druhém poločase zahrozila jako první Lužná. J. Vejvoda se díky rychlosti uvolnil kolem bránícího hráče, ale přízemní pokus nenadělal Benadovi problémy. Větší dusno bylo na druhé straně. Kalaš zahrával přímý kop z hranice velkého vápna a brankové čáry. Svou jedovatou levačkou soupeři pěkně zatopil, Lužná ale tento moment ustála. Stejně jako slabé zakončení čerstvého mladíka Hekla nebo následně Kalaše, jehož pokus musel nadvakrát krotit M. Pavlíček, posila mezi tři tyče z Olešné.

 

Po hodině hry ale Lužná kapitulovala. Volný přímý kop ze třiceti metrů zahrával Kalaš. Svou levačkou zakroutil míč přes zeď přímo pod břevno a Pavlíček na jeho pokus byl krátký – 2:1. O pár minut později přišla pojistka. O. Polcar drze a velmi efektivně vnikl do vápna, poslal míč do ohně a po několika obranných zákrocích se kulatý nesmysl odrazil k Heklovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:1.

 

Na hřiště přišel svůj tým zbláznit kouč hostí A. Špička. Žádné drama se však nekonalo a luženský kouč se po čtvrt hodině vrátil na své místo. Dusno v lužanském vápně bylo znovu kvůli Kalašovi. Jeho další štiplavý centr do vápna musel řešit výběhem M. Pavlíček, který se ve snaze zkrotit míč ve svých rukavicích nevyhnul souboji s hráčem soupeře a jeho obětavost ho dosti bolela.

 

Čtvrt hodiny před koncem mohla Lužná korigovat skóre po rohovém kopu. S nepříjemným centrem si Benada ale poradil, míč vyboxoval za vápno, odkud mu přiletěl zpátky do koše. A když ani Mezei nepropálil pavlíkovskou zeď z dobré pozice po přímém kopu, bylo o vítězi zápasu jasno.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Do zápasu jsme vstoupili špatně a po naší chybě Lužná poslala Vejvodu do nájezdu na gólmana a prohrávali jsme. Naštěstí se nám povedlo rychle vyrovnat, herně jsme pak zbytek poločasu byli lepší. Lužná hrála dlouhé míče od stoperů a s tím jsme většinou neměli problémy. Druhý poločas vypadal herně stejně, přidali jsme gól z přímáku a chvíli na to další. Lužná si pak vytvořila menší tlak, měla pár standardek kolem vápna, ale žádnou velkou šanci neměla.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, střídající hráč: Po prvním poločase, který byl vyrovnaný, jsme ve druhé půli dostali během šesti minut dva góly a to rozhodlo. Domácí pak byli lepším týmem a v pohodě si došli pro vítězství. My jsme hlavně druhou půli byli dopředu málo nebezpeční.



Sestavy


SK Pavlíkov
M. Benada [-] - J. Koc [-] , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , J. Jiroušek [-] (50. L. Hekl [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (66. O. Vávra [-] ) , A. Bureš [-] , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Vejvoda [-] , O. Pavlíček [-] (69. A. Špička [-] ) , L. Havlíček [-] , J. Amler [-] (51. V. Svoboda [-] ) , J. Špička [-] , R. Grill [-] (74. M. Koloc [-] ) , J. Kolínský [-] , V. Pospíšil [-] , P. Mezei [-] , D. Vejvoda [-]

ŽK: 42. F. Kalaš , 50. J. Jiroušek , 84. L. Polcar - 39. L. Havlíček .
Hráči zápasu: A. Bureš , F. Kalaš , J. Erben , D. Řezáč - D. Vejvoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - GEBHART Luboš (N), BIČÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Pavlíkov chce určitě lepší umístění. Věřím, že Lužnou dokáže překvapit.

Tip: výhra hostů