Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov pálil šance, Janov urval vítězství díky třem asistencím Zusky


Branky


13

Řevničov se zvedá, nepředvádí špatné výkony, ale doplácí na neproměněné šance. Přesně to byl případ i tohoto domácího utkání s Janovem. Hosté byli produktivnější, přežili několik nepříjemných situací a především díky třem asistencím Václava Zusky odvážejí z Lícha arény plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další gól kanonýra Fujery

Na první branku se nečekalo vůbec dlouho. Hned v 9. minutě vybojoval M. Bradáč ve středu hřiště míč, který se dostal na kopačku Zusky. Ten poslal ještě ze své poloviny do náběhu právě M. Bradáče, který všem utekl, píchl si míč kolem posledního obránce a střelou přesně k tyči nedal Tomešovi šanci - 0:1. Po čtvrt hodině hry mohli hosté přidat další branku. Kail zachytil nepřesnou rozehrávku Jiřího Sedláka, z prvního dotyku poslal levačkou do náběhu za obranu Konvalinku, který po svém úniku křížnou střelou mířil vedle.

 

Sparta nehrála vůbec špatně a po půl hodině se vrátila do hry. Přihrávku ze středu hřiště do lajny na Čecha nezachytil Jar. Koukal, řevničovský mladík poslal centr do šestnáctky, kde se po následném závaru prosadil trochu se štěstím Fujera - 1:1. Řevničov vstřelená branka nakopla, žádnou další ale do poločasu domácí nepřidali, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Janov urval vítězství

Řevničov nastoupil do druhé poloviny rychlou gólovkou. Fujera ve středu hřiště vybojoval míč, poslal za obranu do náběhu Kočího, ale toho v samostatném nájezdu vychytal brankář Melč. Záhy přišla další tutovka! Kočí rychle vhodil aut, míč se dostal k Bohatému, ale ten z hranice vápna mířil ve stoprocentní šanci pouze do míst, kde byl připravený Melč. Nedáš, dostaneš...

 

Stejně jako první, tak i druhý poločas nabídl rychlou branku, dokonce o dvě minuty rychlejší. Vstup do druhého dějství byl hodně svižný, k vidění byly dvě gólovky, ale až třetí skončila brankou. Bohužel pro domácí na druhé straně. Zuska poslal mezi obranu Konvalinku a ten přesnou střelou překonal Tomeše - 1:2.

 

Sparta si vypracovala ještě pár příležitostí, ale žádnou nevyužila. Tou největší bylo bezesporu zakončení Kočího po centru, které orazítkovalo břevno. Na druhé straně mohl navýšit vedení Zuska, ale z úhlu ke dvěma asistencím gól nepřidal a pouze rozvlnil boční síť. O chvíli později si ale tento zkušený fotbalista spravil chuť třetí asistencí. Zuska prodloužil na hranici vápna centrovaný míč na Alijeviče, ten byl u míče dříve než Tomeš a stanovil konečné skóre - 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: První poločas jsme odehráli lépe než kluci z Janova. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu a z kabiny jsme šli s vědomím, že vyhrajeme. Bohužel jsme spálili své šance a místo vedení 3:1 jsme po pár minutách stejným rozdílem prohrávali. Druhý poločas už byl spíše v režii Janova.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Věděli jsme, že tenhle zápas musíme zvládnout a podařilo se. Od začátku jara se nám moc nedaří, tak doufáme, že nás tohle vítězství nakopne do dalších kol.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - D. Jun [-] (55. O. Hanzlík [-] ) , J. Sedlák [-] (46. P. Bohatý [-] ) , M. Tóth [-] , J. Sedlák [-] (87. J. Smutný [-] ) - J. Murčo [-] , L. Vait [-] (55. V. Kapr [-] ) , J. Čech [-] , M. Beneš [-] - M. Kočí [-] , J. Fujera [-] -

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] (84. R. Marsden [-] ) , A. Alijevič [-] , J. Koukal [-] (73. J. Koukal [-] ) , J. Kloub [-] , M. Amler [-] , J. Melč [-]

ŽK: 55. M. Tóth - 95. F. Houda .
Hráči zápasu: J. Sedlák , M. Tóth - R. Konvalinka , V. Zuska .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: BLOKEŠ Ondřej - SVOBODA Dominik, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra hostů

Řevničov dokáže soupeře překvapit. I tak ale věřím, že zvítězí Janov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích